Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Po paru próbach gry w ROMa wybrałem postać, którą chcę grać. Jest to Rycerz/Kapłan.

Mam jedno pytanie dla bardziej doświadczonych graczy. Czy któs mi może powiedzieć jak postępowac w takiej postaci ze skillami? CO maxować, na czym się koncentrować itp?

Za każdą odp będę wdzięczny. Odwdzięczę się plusami i 5 :)

Opublikowano

Hej. Po paru próbach gry w ROMa wybrałem postać, którą chcę grać. Jest to Rycerz/Kapłan.

Mam jedno pytanie dla bardziej doświadczonych graczy. Czy któs mi może powiedzieć jak postępowac w takiej postaci ze skillami? CO maxować, na czym się koncentrować itp?

Za każdą odp będę wdzięczny. Odwdzięczę się plusami i 5 :)

u rycka miksuj kare i drugi skil nie pamietam nazwy :rolleyes: :rolleyes: i wzmocnieenie i boshe zapomnialem xdd takie ramie <_< <_<

217xz.jpg
Opublikowano

maxuj wszystko co ci daje defa/parowanie. Tak jak up powiedział maxuj też kare i ten drugi co pieczęcie nakłada... przydatny jest też ten który daje mane(po nałożeniu pieczęci można go użyć). Przydadzą się też elitki na 15lv czy na 20lv nie pamiętam już dokładnie jest elitka fajna dająca takie dmg jak kara czyli się przydaje

Opublikowano

Skile do wymaxowania :

Święty cios

wirujaca tarcza

Nienawistny Cios

wzmocniona zbroja

technika defensywna

wytrwałośc

oddanie

zagrozenie

mistrzostwo tarczy

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...