Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec dropło mi ostatnio miedziany naszyjnik z max pż +2000 i tu jest moje pytanie po ile chodzi taki naszyjniczke ? dam + and 5

Opublikowano

Zależy na jakim serwerze. Około 200kk ja tak obstawiam, bo sam kupiłem za 250kk.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

Zależy na jakim serwerze. Około 200kk ja tak obstawiam, bo sam kupiłem za 250kk.

@UP W nazwie tematu widać s24

@Topic myślę iż około 250kk-350kk nie jestem pewny gdyż nie grałem tam ze 2 tygodnie

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Widze ze troszeczke checie zanizyć wartosci cen takich itemków, oczywiscie obecna cena takiego naszyjnika wacha się między 700kk-900kk taniej nie opłaca się sprzedawac, biorąc pod uwage to ze yangi na allegro kosztują 9-10 zł wiec 700kk to jest mała kwota.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

2 mies. temu 1kkk na allegoro stało jeszcze 50-60 zł

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...