Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam się Paweł i mam 13lat i chciałbym zostać GM na jakimś privie.

Gram już od 3 i pół lat i się trochę znam na metinie i prywatnych serwerach.

Znam różne komendy GM i z GÓRY mówię, że nie daje LvL ani niczego innego innym graczom... Chyba, że za zgodą Admina Serwera.

Gram zazwyczaj 2 - 6 godzin dziennie.Jestem bardzo cierpliwy.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany daniem mi GM na jakimś serwerze to proszę o szybka odpowiedź.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

nie nie nie nie! na zadnym serwerze nie da nikt gm 13 latka... to jakis dzieciak.... zrob wlasny serw i miej GM bo jak chcesz miec GM to poprostu jestes za mlody bo nikt nie ma zaufania do takich. po za tym zly dzial bral krefiksu itp

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...