Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack Metin2

Retson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shlashg powiedz a nie kurwa co ja mówie Retson, ile robiłeś konto?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Może podaj link do tego forum oraz link profilu, w którym nabiłeś 3000 postów. Będę żądał od Ciebie,żebyś napisał do mnie na PW. Wtedy stopniowo będę wierzył.

cvsk.jpg

Opublikowano

Retson czy jakos tak wyslij haslo na pw :) i daj jakis filmik jak otwierasz i kradniesz koniecznie z pl'a :)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Retson cos sie nie wypowiada :) Daj haslo do programu i filmik :) wtedy moze ktos ci uwierzy bo nowe konto z 4 postami to i ja moge zrobic

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

to jest fake ;] sprawdzilem przed chwila.. uruchamia sie proces czyli key ;]

prosze o perma dla uzytkownika ;]

Jebać to!

Opublikowano

OMG od kiedy trade hack jest w czesciach? I czemu zeskanowałeś .rar? Wszystko to wrzuc do 1 folderu daj filmik ze dziala fraps nie jst taki skaplikowany... I wrzuc skany pliku aktywujacego .exe lub .bin

Opublikowano

OMG od kiedy trade hack jest w czesciach? I czemu zeskanowałeś .rar? Wszystko to wrzuc do 1 folderu daj filmik ze dziala fraps nie jst taki skaplikowany... I wrzuc skany pliku aktywujacego .exe lub .bin

A widziałeś kiedyś prawdziwego th ? Skąd możesz wiedzieć czy on jest w częściach czy nie ?

Piszecie że fake, a może ktoś sprawdzi ? ;d

Logo.JPG

Opublikowano

Działa ahahahahahhahah !!!

na koncie 39 lvl z all+9 aura m9 i berek G , próbowałem i pasy się zmieniły i nie mam eq ;)

prosze o perma dla tego oszusta ;**

na szczęscie 2kkk mam na innych postaciach !

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...