Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skandynawia 1 - Opis

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, nawet tych, którzy tego nie czytają.

A teraz do rzeczy.

Chciałbym zachęcić Was na granie na skandi1, jak każdy wie (jesli teraz nie wie to sie dowie) iż jest to najlepszy serwerek na którym grałem, a właściwie nadal gram. Pytanie które nasuwa Wam się na palce i które prawdopodobnie zostanie przelane na tym textarea jest "dlaczego?". Postaram Wam się króciutko wyjaśnić.

Zacznijmy od faktu że nie liczy się gdzie się gra, tylko z kim. Tutaj, pomimo 10 letnich pojebusów, jest naprawdę fajnie. Rozdupisz kolesia z wrogiej firmy to Cię zacznie wyzywać ;) <- to jest bezcenne. Moderatorzy na chat wchodzą rzadko, chociaż już nie wiem czy to się nie zmieniło, ponad 2 miesiące mam bana na IP. Zapytacie się pewnie również o ceny, więc powiem krótko - to nie prawda że są potężne. Tam większość to full elity, a flaxy, które tam grają, zawsze pozostają flaxami (a noob zawsze będzie noobem). Goliatha da się wygrać za 20 milionów, a pamiętam czasy kiedy za 6 mln schodziły... Oto akurat się nie martwcie! Dofinansuje każdego który będzie tam grał i będę pomagał z kristallonami. Na razie gram tam ja, bonCKI i fredi11 (xenius) z tego forum, jestem pełen nadziei, że zdołam w niedługim czasie dodać kilka nicków.

Moje filmy nagrane na tym serwerze znajdziecie na kanale

www.youtube.pl/user/DOComeToDaddy/

UWAGA! Osoby które zaczną tam grać i wbiją 10 lvl, otrzymają ode mnie konfiguracje od PureGewaltaMMO (mega pro gracz, zebek się przed nimi chowa) + gratisowo mogę zrobić sygnaturkę i dofinansować Was w postaci kilkunastu milionów (pomoc z kryśkami i wypłata klanowa).

Serdecznie zapraszam wszystkich graczy z gareny, szkoda że ją zamykają...

I nie pisać mi takich rzeczy że skandynawia 2 lepsza bo to gówna prawda. Niskie ceny - ok fajnie, ale z kim będziesz latał ma bitewnych? no i kogo tam znajdziesz? powiedz mi szczerze? kogo ? Rano nikogo, wieczorem kilka osób. To nie to samo, nie czuć adrenaliny, granie na tym serwerze uważam za stratę czasu, tym bardziej, że banują za boty tak jak na innych serwerach.

Dziękuję za przeczytanie.

Pozdrawiam,

Maggot

p.s. są tam mocne klany którym kredyty się nie kończą, dojdźcie do jednego z nich a fullke załatwicie w maksymalnie miesiąc.

OFICJALNA LISTA GRACZY SK1 Z TEGO FORUM:

nick na forum, nick w grze

Maggot666, niestety nie podam gdyż go nie idzie zmienić ;)

kombass, .-_-.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Czesc maggot rejestruje sie z prezentu bede mial bb i 3 flaxy pomozesz jakos? aa w ktorej firmie jestes?

VRU, jak odzyskam grube lasery przejde na EIC. Ale na razie tu gramy.

@Down

Moge podac publicznie, nie ma problemu. Najwyzej sie bloknie spamerów:

12753084

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

zagram lecz czy mozna bocic??

niestety nie... na skandi2 też B)

Jedyny serwer jaki nam zostal do sprawdzenia to rambler. Moze tam można, ale nie jestem przekonany.

A ja Wam zdradze tajemnice - niedlugo zaczne prace nad bocikiem do boxow, bedzie dzialal w oknie (bez mozliwosci minimalizacji), ale w polaczeniu ze skryptem bedzie lepiej zbieral od biobota, udo czy nawet ibota.

@Down

http://darkorbit.rambler.ru/rambler.es

Opublikowano

A jaka firma Maggot i jak cos to przydał by sie klan PL.

VRU, jak będę miał grube (a brakuje mi 11 pp) to przejdę (mam nadzieje ze z Wami) na EIC. Bo VRU to firma dla początkujących, ale prawdziwa zabawa zaczyna się na EIC. Tylko że tam bez grubych i FE lepiej nie iść.

Klan PL to jest White Eagles, trochę noobski, ale w top 20 są. Idźcie do ich akademii to dostaniecie kasiore.

Opublikowano

Hmmm chyba się dołączę do tej akademii xD Mój nick- (jeśli kogoś to interesuje) =-HoopCola-=

58565408739494753686.png

Kliknij raz dziennie, to nic nie kosztuje > Pajacyk MINUS PLEASE

Opublikowano

od jakiegos roku gram na skandi 2 i wcale nie lata tam malo statkow (zwlaszcza po ostatnich turach banowania liczba graczy znacznie sie zwiekszyla). Co do skandi 1 serwer nie jest zly, ale mi sie znacznie bardziej podobal jakies 1,5 roku temu kiedy tam gralem. Moze i teraz bym zaczol bo mam tam FE z 17 lvl ale nie mam pp.

ps. z powodu ze Ciebie maggot nie lubie dam cynka do WE2 zeby cie wyrzucili z akademi skoro chcesz tylko kase.

Opublikowano

Siemka,

1. Tak

2. Tak

3. Irek = 60-90kk, LF3 = 20 mln. :( smutne, bo na wakacjach zrobiłem tam fullke, lf3 było po 2kk do 8kk. = Tanioszka, :(

4. Tak! GxG, świetni ludzie, ekipa się rozpadła i poszli do innych klanów, ale nadal jestem tam stary dobry NERO, piąty w rankingu, byliśmy wszyscy na poczatku na MMO, a potem NERO pouciekał na VRU to zaraz za nim poszli

Także polecam GxG, 10 pozycja, niegdyś była to pozycja 2,3,4,5,6, a na VRU połączona z szfedzkim klanem 1 !. Ale ekipa się rozpadła.

A teraz klan na MMO = OK = Odyseja Kosmiczna, założona przez super kobiete, żonę polaka CANISA, który jest 7 w rankingu. Niegdyś zastępca w GxG, świetny człowiek. Latanie na PVP GOJą i Canisem to najlepsze co może być.

Są 11 w ranku :D Mam nadzieje że wyprzedzą GxG, życzę tego CANISOWI. Klan na początku założony przeciwko jednenmu złodziejowi kont, za którym NERO poleciał na VRU, jego nick to EDI, proszę na niego uważać, nie dawać mu konta na chwilkę nawet.. bo nie odda.

Tak więc opowiedziałem krótką hisotrię przedstawiającą i ZAPRASZAJĄCĄ na SK2. Prawie sami dorośli ludzie :) Ale są też rodziny, grają nawet rodziny ;)

Pomoc gwarantowana, miło się latało z koleżankami z klanu to jest MAMAMI, ŻONAMI, FULL ELITKAMI :) (aniołek*marsa, beti, malka, asia, - zawsze pomogą się rozwinąć- ciekaw jestem czy dalej grają.)

Atmosfera super ;d

Polecam, pewno jest taniej niż na SK1, więc łatwo się czegoś dorobić.

A MAGGOT, NIE NAPIERDALAJ TAK NA SK2, BO TO JEST ZAJEBISTY W PYTE SERW, NIE MA TYLE NEOSÓW CO NA SK1 :)

MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE LEPSZY!

GRACZE SĄ BARDZIEJ DOŚWIADCZENI NIŻ NA PL1, PL2...

Capitano (1 w ranku jest jak PureGewalt)

Pozdrawiam.

PS. Te konfy od pure gewalta odemnie są :P

@EDIT

otnok, jaki nick?

i ile ten serwer już jest? ok 1.5 roku?

Powiem tak bylem kiedys sam na vru z 2 kolesiami, i calemu MMO po dupach trzaskalismy na solowkach. On juz terwa wiecej niz 1,5 roku, dokladnie nie wiem ale chyba z 2,5 roku.

Jak chcecie wybrac klan to polecam OK, Canis i Goja sa zajebistymi ludzmi, z ktorymi mozna fajnie pogadac, i sa swietni na PvP, jak znow zaczne garc( aktualnei powiedzialem sobie ze robie roczna przerwe z DO) to sam do nich dojde.

Ps. Dokladny nick moge podac jesli mi wyslesz te konfy:).

Opublikowano

od jakiegos roku gram na skandi 2 i wcale nie lata tam malo statkow (zwlaszcza po ostatnich turach banowania liczba graczy znacznie sie zwiekszyla). Co do skandi 1 serwer nie jest zly, ale mi sie znacznie bardziej podobal jakies 1,5 roku temu kiedy tam gralem. Moze i teraz bym zaczol bo mam tam FE z 17 lvl ale nie mam pp.

ps. z powodu ze Ciebie maggot nie lubie dam cynka do WE2 zeby cie wyrzucili z akademi skoro chcesz tylko kase.

KURWA nienawidze tego klanu wiec nie wiem skad ci przyszlo do glowy ze w nim jestem ??

Opublikowano

Mam sprawe poda mi ktoś nazwe klanu na V niewiem jaka to firma :P który mnie przyjmie i pomoże?

Edit:dopisz mnie mam nick-2shakur-

Opublikowano

a jeszcze pytanko czy tego goliata mozna kupic tylko za 80k uri ?

mozna jeszcze na handlu, na skandi1 jest za 20 - 30 mln.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...