Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected]Siwyhack V1.0 (Crosshair,Opk)

kamilsiwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Dzięki + dla Cb

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Powiem tak. Jedynym kozakiem jest tutaj Splinter. Pisze, że siwy nie zrobił sam jakiejś tam opcji czy bazy. Chciał bym widzieć twoje opcje i baze. Pewnie i hacka no menu nie umie napisać, a już sie przechwala co to on nie zrobi w d3d. Muter to samo. Przechwala się, że rozjebał siwego. Ciekawe w jaki sposób??!! Muter przyjedź do nas do Opola, to ci pokaże co to znaczy rozjebać!!! Rozpierdole cie jak tir żabe!!!

Siwy nie przejmuj się ich gadaniem, oni są mocni tylko w ryju.

Opublikowano

Dosyć! Miarka się w tym momencie przebrała..

Ostrzegałem, prosiłem o zachowania kultury ale widzę, ze nic nie dociera..

Zaczynacie sie a potem jeden najezdza na drugiego.

Nie bede od tej chwili tolerowal takiego zachowania.

To nie jest karczma.

Muter - cieszyłem się ze zacząłeś pisać cheaty, zostałeś za to zresztą nagrodzony zdjęciem procentów ale widzę, ze chyba nie było warto..

Mialem Cie za kogoś kto potrafi utrzymać emocje na wodzy ale widzę, ze się myliłem.

Frejus - nie obchodzą mnie żadne chłopaki z opola czy z jakiegoś innego miasta.. To nie jest twoje podwórko, żebyś mógł robić co się żywnie podoba.

Odpocznijcie sobie od MPC i przemyslcie w koncu swoje zachowanie..

Nie interesuje mnie co zrobił kiedyś Kamil. Dla mnie liczy się to, ze stara się rozwijać dział.

Pisać własne cheaty i nie wdawać w ta wasza głupią wojnę. Przynajmniej w moich oczach.

Widze, ze chce to robić, bo nawet pisał kiedyś chyba do mnie w tej sprawie.

Kamil jako jeden z nielicznych pokazał klasę i zostanie za to odpowiednio nagrodzony.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja sie ostatnio zrobiłem agresywny ponieważ dostałem raz % za możnaby powiedzieć nic , a coderzy którzy nie pomagają a chcą aby im pomagano to chyba nie są coderzy , ja dam spokój jeśli zostaną mi zdjęte % które dostałem jak wcześniej napisałem za nic. Inaczej będe bardziej agresywny zwłaszcza że zarobiłem już kolejne...

A co do kamilasiwego może i dobrze że sie stara ja mu nie bronie publikować hacków ale jeśli napisze hacka niech chociaż napisze kto mu pomagał a nie sobie all przypisuje.

Doczekacie sie przeprosin jak na koncie zobacze 0%

@Topic hack nawet dobry ale nie wiem po co robisz STW bez bypassa a to jest opcja ASM która jest najbardziej "chroniona" przez HS stąd te crashe

@Modki a spróbujcie mi kolejne % dać to zbije wam repa do ---

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Dosyć! Miarka się w tym momencie przebrała..

Ostrzegałem, prosiłem o zachowania kultury ale widzę, ze nic nie dociera..

Zaczynacie sie a potem jeden najezdza na drugiego.

Nie bede od tej chwili tolerowal takiego zachowania.

To nie jest karczma.

Muter - cieszyłem się ze zacząłeś pisać cheaty, zostałeś za to zresztą nagrodzony zdjęciem procentów ale widzę, ze chyba nie było warto..

Mialem Cie za kogoś kto potrafi utrzymać emocje na wodzy ale widzę, ze się myliłem.

Frejus - nie obchodzą mnie żadne chłopaki z opola czy z jakiegoś innego miasta.. To nie jest twoje podwórko, żebyś mógł robić co się żywnie podoba.

Nie interesuje mnie co zrobił kiedyś Kamil. Dla mnie liczy się to, ze stara się rozwijać dział.

Pisać własne cheaty i nie wdawać w ta wasza głupią wojnę. Przynajmniej w moich oczach.

Widze, ze chce to robić, bo nawet pisał kiedyś chyba do mnie w tej sprawie.

Kamil jako jeden z nielicznych pokazał klasę i zostanie za to odpowiednio nagrodzony.

Mam tylko jednyo pytanko co do tej decyzji. Z jakiej racji tylko użytkownik Frejus dostał bana?

Sam swoja decyzje moderator zaprzecza. Jakiś niezadecydowany co nie? Skoro Frejus dostał bana za swój post to z jakiej racji Pan Muter81 go nie otrzymał skoro to on swoim postem obraża Siwegokamila i to on wszczyna te niekulturalne posty. Po drugie W swoim kolejnym poście obraza Frejusa. To jest nic innego jak faworyzowanie Muter81 przez Pana moderatora Razora. Jedynym sensownym tutaj wyjściem jest nałożenie Bana na Muter81 za to samo wykroczenie. Jeżeli do tego nie dojdzie to Pan Razor powinien ponieść konsekwencje za swoją decyzję lub "jakimś cudem przez przypadek " pomylił się i jak napisałem nagrodzi gracza Muter81 Banem. A i to takie ostatnie zdanie na koniec. Ten post nie obraża Pana Razora tylko ukazuje uchybienie w jego postępowaniu które niezwłocznie powinno być przez niego poprawione.

Opublikowano

Mam tylko jednyo pytanko co do tej decyzji. Z jakiej racji tylko użytkownik Frejus dostał bana?

Sam swoja decyzje moderator zaprzecza. Jakiś niezadecydowany co nie? Skoro Frejus dostał bana za swój post to z jakiej racji Pan Muter81 go nie otrzymał skoro to on swoim postem obraża Siwegokamila i to on wszczyna te niekulturalne posty. Po drugie W swoim kolejnym poście obraza Frejusa. To jest nic innego jak faworyzowanie Muter81 przez Pana moderatora Razora. Jedynym sensownym tutaj wyjściem jest nałożenie Bana na Muter81 za to samo wykroczenie. Jeżeli do tego nie dojdzie to Pan Razor powinien ponieść konsekwencje za swoją decyzję lub "jakimś cudem przez przypadek " pomylił się i jak napisałem nagrodzi gracza Muter81 Banem. A i to takie ostatnie zdanie na koniec. Ten post nie obraża Pana Razora tylko ukazuje uchybienie w jego postępowaniu które niezwłocznie powinno być przez niego poprawione.

Oby dwaj dostali takie same kary.. Nikt z powyższych userow nie otrzymał bana na stale a jedynie warna i blok. na 2 dni.

Nie ma żadnego faworyzowania w moim postępowaniu, nigdy nie było i nie będzie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Oby dwaj dostali takie same kary.. Nikt z powyższych userow nie otrzymał bana na stale a jedynie warna i blok. na 2 dni.

Nie ma żadnego faworyzowania w moim postępowaniu, nigdy nie było i nie będzie.

Coś znów Pan się ploncze w wypowiedziach. Skoro "niby" obaj dostali Bana to czemu przed godziną widziałem na forum użytkownika Muter81 zalogowanego? A tu jest dowód.

461168f894bf8f29med.jpg

Na zdjeciu są zaznaczone

-kiedy ostatnio sie zalogował Muter81

-data zrobienia screen shtoa

-nazwa profilu usera

Wiec jak widać wprowadza Pan w błąd userow tego forum . Kłamstwami nie naprawi się swojego czynu lecz czynem. Wiec proszę mi tu nie wciskać kitu. A skoro Pan nie faworyzuje to przyznał by się Pan do błędu i zrobił to co napisałem w poprzednim poście.

Opublikowano

Nigdy nie kłamałem i tak nie będzie tez w tym przypadku.

Sprawa została przeze mnie zgłoszona do administracji i to o godzinie 17:19.

Nastepnym razem w przypadku watpliwosci co do mojego obiektywizmu prosze napisac raport

lub wyslac pw do kogos z wyzsza ode mnie ranga.

Prosze o nie pisanie dalszych postow w tej sprawie w tym temacie gdyz, zasmieca to temat.

Za chwile ktos sprawdzi ta sprawe i odpisze w tym temacie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Coś znów Pan się ploncze w wypowiedziach. Skoro "niby" obaj dostali Bana to czemu przed godziną widziałem na forum użytkownika Muter81 zalogowanego? A tu jest dowód.

461168f894bf8f29med.jpg

link do pełno wymiarowego zdjecia

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/461168f894bf8f29.html

Na zdjeciu są zaznaczone

-kiedy ostatnio sie zalogował Muter81

-data zrobienia screen shtoa

-nazwa profilu usera

Wiec jak widać wprowadza Pan w błąd userow tego forum . Kłamstwami nie naprawi się swojego czynu lecz czynem. Wiec proszę mi tu nie wciskać kitu. A skoro Pan nie faworyzuje to przyznał by się Pan do błędu i zrobił to co napisałem w poprzednim poście.

Status ostrzeżenia się nie zmienił, wiec nawet jeżeli ktoś, by chciał go odbanować byłby jakikolwiek wpis...

@Edit: Wyprzedziłeś mnie ^^

Opublikowano

razor130 marko1993 ma racje jak widać na scren muter81 nie dostał WARNA na Frejus dostał więc w takim razie proszę o odbanowanie użytkownika Frejus albo żeby muter81 dostał WARNA na 2dni żeby nie pozostała beskarny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...