Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unomixmt2 24/7 [Pl][Hamachi]

Sizzle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Odpisuje bo wy piszecie kiedy on ja pisze za 10 minut On a wy cały czas piszecie i nie mam jak zrobić serwa i czas mija i się denerwujecie więc logam z Hamachi

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

y.. ja pitole wczesniej nie mogłem się połączyć teraz, logowanie albo serwer padł

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Serwer Nie Padł Tylko pracujemy nad Serwerem coś dodać Zrobić Padające Logowanie Itp ja nie chce co chwile robić resetów zrobię logowanie pisać co chcecie do serwa oprócz 127lvl

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

Witam Poszukuję osoby do Teamu taka osoba jak spełni te wymagania to proszę pisać tutaj posty z tym wzorem

1.Imię:
2.Staż jako GM:
3.Ile Grasz w Metin2:
4.Dlaczego chcesz zostać GM
5.Jaki Powinien Byc GM
6.Czy zawsze będziesz pomagał graczom
7.Musisz Posiadać Team Speka3
8.Umiesz Robić Coś Przy serwie i wiesz że umiesz to zrobić zawsze a nie że nie wiesz 

Proszę składać Podania w tym temacie Posty!!!! Czekam

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

Nie Wiem ale jeszcze nieraz będą resety itp bo nie wiem czy dobrze zrobiłem z Kolegą Logowanie czekamy jak dziś padnie to źle jak nie to dobrze

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

1.Imię:Kacper

2.Staż jako GM:Mialem swoj prywatny serwer metin2 dedyk , ale bylo malo kaski , i mialem 4 GM na serwerach hamachi.

3.Ile Grasz w Metin2:W Metin2 Gram juz 4 lata.

4.Dlaczego chcesz zostać GM: Poniewaz lubie pomagac innym graczom, wszystkich graczy traktuje tak samo bez wzgledu kim on jest ; ]

5.Jaki Powinien Byc GM: GM powinien byc pomocny , mili,sympatyczny ; ] i uczciwy .

6.Czy zawsze będziesz pomagał graczom: Oczywiscie ze tak!

7.Musisz Posiadać Team Speka3: Posiadam ;]

8.Umiesz Robić Coś Przy serwie i wiesz że umiesz to zrobić zawsze a nie że nie wiesz: Jedynie znam komendy GM nie wszystkie bo nikt nie jest idealem ; ] Wspomne jeszcze o dedyku, stawial Go Moj kolega ktory sie zna na Sewerach ; ]

Pozdrawiam!

Nick na hamachi - Popek

65994253024037513199.png
Opublikowano

Dziś off bo chce zrobić Logowanie robie już chyba z 6 raz i nic nie wiem o co biega

Bo od poniedziałku serwer od 15:30 do 7:00 nad ranem a nie chce zeby padało bo nie bede miał czasu na naprawianie itp

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

Już od poniedziałku Godziny Otwarcia Wprowadzam

Poniedziałek: 15:30-7:10 Czyli w Poniedziałek czyny do wtorku do 7:10 tak codziennie będzie
Wtorek: 15:30-7:10
Środa: 15:30-7:10
Czwartek: 15:30-7:10
Piątek: 15:30-7:10
Sobota: 10:30-7:10
Niedziela : 10:30-7:10

V e r m i l i o n M T 2

Opublikowano

Niedługo będę czyścił sieci więc będzie miejsce

Czyszczenie Sieci odbędzie się

2011-02-27 Godzina:16:30-17:20

V e r m i l i o n M T 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...