Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Call Of Duty Mw2

Suchy94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy gram w cod 6 mam sciny wczesniej tego nie miałem a teraz bardzo czesto. co robic zeby sie pozbyc scin? nie wiem moze to wina serwa

Opublikowano

przeważnie jest to wina Servera to chodzi o ping na serverze . Lub sprawdz swoje polączenie z internetem moze rzeczywiscie masz wolny transfer :P

Opublikowano

przeważnie jest to wina Servera to chodzi o ping na serverze . Lub sprawdz swoje polączenie z internetem moze rzeczywiscie masz wolny transfer :P

Mówimy o ścinach, nie o lagach...

@topic

Czyściłeś czymś kompa (ASC, CCleaner?), bądź defragmentowałeś dysk? Ewentualnie podaj nam parametry swojego komputera. ;)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano (edytowane)

Mój PC't to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/257a7cffabeb60cd.htmlPoprawiony działa

Karta graficzna: Geforce 7600 GT ( komp na swoje lata byl luksio) Serwice Pack jest to 2 tylko ze oszukałem system i jest 3 zadnych składników sp3 nie ma

zauwazyłem tez tes sam problem w grze cod 4 tez pojawiaja sie sciny w grze moze to wina xfire którego uzywam w grze? Nie defragmentowałem dysku ani niczym nie czysciłem. Bardzo prosze o pomoc. Nie uzywam zadnyh hacków bo nie lubie jak by co

Edytowane przez Suchy94
Opublikowano

No to spróbuj oczyścić... Wpierw jednak zdefragmentuj..

Powiem, ze link nie działa... Nie możesz po prostu napisać, tylko uprzesz się przy screenie?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

rozdzielszczosc w grze to 800x600 zawsze na niej gram. A jak wyłaczys to anti attias czy cos tam to wogule jest w grze tak jak powiedziałem idczówam tez te sciny w cod 4

Opublikowano

nie wlaczam coda teraz i mowie z pamieci

opcje>grafika

i jak masz po pl to

wygladzanie krawedzi

po and

anti-alias

jak masz na np 2x..4x. to daj na OFF

na karcie pojdzie ci w normalnej rozdzielczosci ekranu

np masz ekran full hd to 1920x1080 ustaw

ale ten anti wylacz jak jest

ii detale

fajnie sie gra (ja zawsze tak gram

texture norm

a inne low

widzisz lepiej wrogow niz inne detale

6rlpEiq.gif

Opublikowano

nie wiem co to moze byc

-wina hosta

-rozdzielczosc

-jak grasz na steam to moze steam cos pobiera

-masz syfa na kompie

-masz zjebany jakis plik w cod mw2

polecam antyvirusa ccleanera reinstal i pokombinowac z grafika

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wirusów sie pozbyłem z kompa a co do grafiki to mówie wczesniej było ok. a to wyglada jak bym biegal takimi małymi kroczkami jak jakis zjeb i jak szybk reaguje i ruszam sie na boki to wtedy sicina

Opublikowano

Suchy ty przypadkiem nie jestes z okolic radomska??

zmierz sobie predkosc speedtestem moza wina internetu... albo sciagnij najnowsze sterowniki do grafiki direct najnowszy moze by tez pomogl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

matisek3211.png

Opublikowano

Właśnie nazwe komputera zobaczylem i skojarzyłem ze sąsiad ma takie nazwisko:P zbieg okolicznosci:P

a co do sprawy to dziwne... skoro wczesniej bylo ok jak rozumiem re-install nie wchodzi w gre:P chociaz nie wiadomo czy to by cos pomoglo...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

matisek3211.png

Opublikowano

tez ma ten sam problem w cod4 i mw2 i musze coda wylaczac menedzerem.Moze masz cos z karta graficzna?.Ja mam tak ze jak czesto zmieniam grafe sa czesciej sciny i przy kazdej scinie grafa zmienia sie na jakas dziwna

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...