Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Suh By M2S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chcę wam ogłosić że razem z moim teamem M2S zrobiliśmy cheata do gry metin2. Będzie to nasz pierwszy bot do tej gry.

Nasz team wcześniej zajmował się robieniem cheatów do CS

Wcześniej was informowałem o bocie i nareszcie wystartował logowanie do bota jest przez 24/7

Cena bota na dwa miesiące to 10zł i może go używać jednocześnie 2 osoby na 2 komputerach.

Bot ma 8 opcji:

1.AutoLogin

2.ExpBot

3.FishBot

4.Trade Hack(na serwery Hamachi)

5.MobberHack

6.Multihack na PL

7.Multihack na s.Prywatne

8.Spambot

Filmik TH

TH było testowane na jakimś chińskim dedyku i też zadziałało(Więc może działać na niektórych dedykach chińskich)

Więcej info jest na blogu www.m2s.blog.pl

Chcesz kupić pisz GG 28097880

Zapraszam

8 hack in 1

http://www.mpcforum.pl/topic/301823-innesuh-by-m2s/

Opublikowano

Jak na razie bardziej się opłaca Easy Metin2 niż tego waszego bota może najpierw zróbcie darmowego jak był kiedyś em2 a nie od razu za kasę....

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

a to wszystko procz trade hacka działa na PL > ? i tak jak UP . moze jakas beta to ztestowania ? :>

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Tak jeszcze chyba 2 opcje w multihacku nie działają i jeszcze multihack na serwery prywatne na pl nie działa ale jest podobny do tego ca na pl działa

8 hack in 1

Opublikowano

Wali fejkiem na kilometr nie dosc że strona zrobiona na blogu <hahaha> to jeszcze bot ma tradehacka ktory nie dziala. No i ci programisci cali co hacki robili do csa ciekawe skad nagle znaja sie na metinie robiac takiego niby dobrego bota do czego potrzeba mnostwo czasu i chcoc ja sie na programowaniu nie znam na pewno zupelnie innaczej sie robi hacki do metka niz do csa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trade Hack na serwery hamachi działa na 100%.A tydzień darmowego może nic nie stracę ale też nic nie zyskam.Nie tylko te forum jest gdzie możecie zobaczyć cheaty.Nikt nikogo nie zmusza jeśli nie chcesz cheata to się nie odzywaj.

8 hack in 1

Opublikowano

Myślę nad kupnem? testował ktoś już.. Bo nie wiem czy się opłaca.

Nie kupuj tego, to zwykłe gówno napisane w visual Basic, nie działa tylko wygląda. Napisały to dzieci ktorych nie stac na sm..

Opublikowano

2xup to sobie tamto używaj a nie tu piszesz, a up jak nie testowałeś to nie pisz.Filmik z TH będzie jutro albo w poniedziałek

8 hack in 1

Opublikowano

A tam kolejne gówno co nie będzie działało :)

Nic nie będziesz miał jak dasz przetestować przez tydzień za free? Bzdura iż MPC to jedno z największych forów o swojej tematyce więc ludzi mało tu nie jest a jakby zobaczyli jak to działa i działało by dobrze to pewnie by zainwestowali iż wyszło by taniej niż EM

Więc jak widać to kolejny fake i nie warto zawracać sobie głowy :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Nie opłaca się tego kupować ponieważ multihack jest w kamer modzie, fish bot jak znam życie pojawi się nie długo nowy, a exp bot myślę że lepszy i sprawdzony jest easymetin2 więc...

Jedyną opcją tego bota wartą uwagi jest trade hack który i tak nie wiadomo czy działa.

Pomogłem? Daj Lubie to ;)

fa48912cf879a4d348eb2271b84fcdca.gif

Opublikowano

Nie opłaca się tego kupować ponieważ multihack jest w kamer modzie, fish bot jak znam życie pojawi się nie długo nowy, a exp bot myślę że lepszy i sprawdzony jest easymetin2 więc...

Jedyną opcją tego bota wartą uwagi jest trade hack który i tak nie wiadomo czy działa.

Trade hack na serwery hamachi więc dno i wodorosty :D

Co to za satysfakcja okradać kogoś na serwerach hamachi jeśli to w ogóle działa ;)

29y2z2b.jpg

Opublikowano

Próbę jak już coś się pisze.Jest wersja płatna i tego będę się trzymał bo już kilka osób wykupiło i czy to by było nie fer dla nich?

P.S

Do pierwszego postu dodałem filmik z TH

8 hack in 1

Opublikowano

hah privy sa latwe to TH po ************ wez i wogle takie cos TH za darmo na porivy na forum tez bylo wszystko jest wiec placic za cos co jest buaha.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Próbę jak już coś się pisze.Jest wersja płatna i tego będę się trzymał bo już kilka osób wykupiło i czy to by było nie fer dla nich?

P.S

Do pierwszego postu dodałem filmik z TH

Skoro już wykupili to w takim razie będziesz mógł im udostępnić za darmo na jakiś czas kiedy im się licencja skończy :)

Ja dalej trzymam się tego że to kolejne gówno :)

29y2z2b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...