Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] Blackminecraft - 100 Postów+ (Reload)

DzikuPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem tam kiedy nie trzeba było 100 postów. Masakra. Pamiętam jacy tam byli op gościowi nie oddali 9 sztab żelaza a op w złotej zbroi chodził. Bardzo sprawiedliwie.

@G33K

Bardzo dobrze że poszedłeś z tego dziadowskiego serwera. Sam widzisz co się tam dzieje

I jeszcze takie coś admin(MrDzikuPL) ma 12 lat i chodzi do 6 klasy.

Opublikowano

dodaj trele12

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

potwierdzam to co napisal ostry0008 tez gralem na tym serwie MrdzikuPL to noob w regulaminie jest napisane nie uzywac wulgaryzmow a sam ciagle klnie

serwer MrDzikuPL = porazka

b775a74f4019.jpg
Opublikowano

ok all dodani , aha dobra jak takie jest wasze zdanie o serwerze mam to gdzieś ! (już płacze ) , tak grałem na yt2game

@down nie wiem masz coś z portami zapewne

Opublikowano

no kur cały czas niemoge się dostać connection refused:connect

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Ciągle o coś prosiłem ?

Pan Mateusz dostał na start serwera szklarnie oraz działkę.

Ja musiałem się o to prosić przeszło 10 minut.

Poprosiłem również o usunięcie lavy która była 1 kostke pod moją działką.

Czy prosiłem o wiele ? To chyba należy do obowiązków admina.

@ Jeśli chodzi o to PW, to poprosiłem o kilka pluginów, ponieważ nie mogę ich znaleść...

Opublikowano

Admin nie przestrzega regulaminu dobijanie admina - kick - kick - kick - ban 1 dzień. Dostałem bana za 2 kicki z serwera. Okropne co te 12 letnie dzieci teraz robią.

cudo.png
Opublikowano

@up może byś się dopisał do white list ? i ładnie wyglądało to tak : dasz mi op ? daj mi op , a jak nie wiesz że serwer jest off to twój problem , i co ładny spam dostaje z wyklinaniem mnie na skype i mam ci dać admina chyba śnisz !

1. Wszyscy gracze będą mieli swoje EQ gdy tylko serwer wystartuje na nowych plikach !

2. To że serwer był on na jakieś 20 minut to nie znaczy że mam już nowego buki , jedyne co mogę to odpalić serwer na plikach z minecraft.net

3. może serwer od jutra nie wiem od jakiej godziny będzie on ale bez pluginów !

4. sprostowanie Headcrab666 miał op na czas testu nowo dodanych itemów

5. G33K napisałem że lecę luknąć na white liste , dodałem osoby i zaraz dałem ci to co być powinno jak nie pasuje nie graj płakać nie będę

Opublikowano

mogę dać na on ale co z tego jak i tak dojdzie bukkit i cofka np. o 2 dni i bez buki nie ma LWC / Cuboidów itp. jedyne co mam to /ban bez kick

(prawdopodobnie będzie serwer przyśpieszony przez nowy format mapy taką mapę mam już gotową gdy tylko wyjdzie buki 1 minuta i gramy jeśli tak się stanie dodam spawn zwierząt )

nie to nie tylko ten serwer na problem każdy ma ! (np. mycraft )

Opublikowano

Dodaj nick piotroszko

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...