Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skargi Na Graczy Za Brak Aktywności W Grze.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakie tam macie średnie lvlki?

Najwyżej bym wpadł, tylko muszę nazbierać na Elementalista i jakiś fajny exo xD

Chyba Mou na razie ma największy level. - 10, czy 11.

Na nowy styl będziesz długo zbierał, a średnia poziomów w roomie, to chyba 6lvl.

pzdr.

g0Tef.jpg

Opublikowano

A ja tam niemoge roomu znalesc , wczoraj znalazlem ale nie moglem dolaczyc ; x :angry:

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

A ja tam niemoge roomu znalesc , wczoraj znalazlem ale nie moglem dolaczyc ; x :angry:

Zapewne byliśmy w trakcie gry.

g0Tef.jpg

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja tylko wieczorem gram, bo rano nie ma z kim. :(

Czekaj na mnie! Będę po 16 :D

Top@ Zamykam. Mam inny pomysł na ich brak aktywności.

Opublikowano

Parę słów do Ventosa i innych napinaczy:

Wydaje mi się, że mylicie pojęcie grania z manią i wskakujecie na ludzi bo nie widzieliście ich w grze 1 dzień. Tak ciężko wziąć do wiadomości, że ludzie uczą się i pracują a grę traktują jako formę rozrywki więc nie wiem po jaką cholerę tak napinasz się o te nagrody. Podejrzewam, że większość osób ma szczerze wyjebane na twoje spiny które generowałeś w tym temacie bo nikomu nie zależy na kolorowych obrazkach tylko na wspólnej grze. W minecrafcie kokosz z Geonigiem także rozdawali nagrody dla testerów serwera i nie wyliczali ludziom, że ktoś grał 100 razy, a inny 2 razy. Skoro irytuje Cię fakt posiadania przez kogoś nagrody kto gra godzinne dziennie lub parę godzin tygodniowo to niech Mou usunie te obrazki i będzie spokój. Nie napinaj się tak dzieciaku.

card.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Parę słów do Ventosa i innych napinaczy:

Wydaje mi się, że mylicie pojęcie grania z manią i wskakujecie na ludzi bo nie widzieliście ich w grze 1 dzień. Tak ciężko wziąć do wiadomości, że ludzie uczą się i pracują a grę traktują jako formę rozrywki więc nie wiem po jaką cholerę tak napinasz się o te nagrody. Podejrzewam, że większość osób ma szczerze wyjebane na twoje spiny które generowałeś w tym temacie bo nikomu nie zależy na kolorowych obrazkach tylko na wspólnej grze. W minecrafcie kokosz z Geonigiem także rozdawali nagrody dla testerów serwera i nie wyliczali ludziom, że ktoś grał 100 razy, a inny 2 razy. Skoro irytuje Cię fakt posiadania przez kogoś nagrody kto gra godzinne dziennie lub parę godzin tygodniowo to niech Mou usunie te obrazki i będzie spokój. Nie napinaj się tak dzieciaku.

Nie podoba mi się, że opierdalasz jako Elita kidmoda. Też wyluzuj. Ja olewam ich fochy.

Opublikowano

Nie jako Elita tylko jako Młody normalny użytkownik tego forum i wyrażam swoje zdanie wobec Ventosa który też jest użytkownikiem mającym range kidmod. Nikogo nie pouczam tylko wyrażam zdanie na temat tego co tutaj napisali i wiedz jedno, że nie patrzę na ludzi przez pryzmat rang, tak jak ty to oceniłeś.

card.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie jako Elita tylko jako Młody normalny użytkownik tego forum i wyrażam swoje zdanie wobec Ventosa który też jest użytkownikiem mającym range kidmod. Nikogo nie pouczam tylko wyrażam zdanie na temat tego co tutaj napisali i wiedz jedno, że nie patrzę na ludzi przez pryzmat rang, tak jak ty to oceniłeś.

Nie jako Elita tylko jako Młody normalny użytkownik tego forum

Normalny user nie ma praw pisania w zamkniętym topicu. Wiedz o tym.

Ventosa wziąłem, ponieważ był przy mnie. Pokazałem mu co i jak i ogarnia gre.

Opublikowano

Ale o czym ty do mnie rozmawiasz? Ja nie oceniam pracy Kidmoderatora tylko słowa które wypowiedział, nie pojmujesz tego? Nie kwestionuje twoich decyzji kogo jak i dlaczego wybrałeś tylko jeszcze raz powtarzam Ci, że wypowiadam się na temat nagród i płaczu wobec grania, czytaj uważnie.

card.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...