Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7][Survival]Ecraft

lisek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga! Co prawda nie ma jeszcze pluginów pod 1.3 ale już teraz jest możliwość wypróbowania minecraft 1.3 dla ludzi z piracką wersją gry! Na innej naszej maszynie dedykowanej postawiliśmy specjalnie dla was serwer testowy aby zobaczyć co będzie w nowej wersji!

IP:62.75.242.157:45636

Sloty: 80

Potwory itp są

Opublikowano

kiedy serwer będzie on bo teraz jak chce się połączyć to mam loging in a po jakimś czasie time out więc nie wiem o co chodzi :\

Opublikowano

Aktualnie na serwerze jest hmod zamiast bukkita, ponieważ występowały błędy z powodu wersji 1.3. Czekamy aż wyjdzie bukkit na 1.3 i pluginy podstawowe!

Wersja serwera to 1.2_02, jest także testowy 1.3 ale występują na nim błędy!

Opublikowano

OMFG?? Czy wy nie umiecie zrobić poprawnej reklamy?? 24/7 Tak? Gówno prawda, serwer może chodzi 2h dziennie.. Podajcie poprawne info. Żaden adres ip nie działa..

Kappa.

Opublikowano

Myślałem, że w końcu odnalazłem serwer, na którym spędzę dobre pare tygodni, ale napiszę wielkimi literami: SERWER DO BANI!!! Ktoś mi ukradł zapchaną rzadkimi materiałami podwójną skrzynię z założonym lwc i zniszczył szklarnię, a w zamian admin i wszyscy gracze mnie zaczęli wyzywać od nooba...

Opublikowano

Ehh serwer do bani, lagi że ja pier... Admini mają po 10 lat. Nie polecam serwera.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

hej czemu jak sie zaloguje do gry to postać mi cały czas podskakuje na i nie mogę grac. jest napisane żebym wpisał jakiś login i hasło ale ja nie mam pojecia co mam wpisać pomoże ktoś ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...