Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan

koxikox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zachęcić was do wstąpienia do klanu na świecie polska 1 na darkorbit.pl.

klan nazywa cię: clan dark moon [CMD].

chętnych zapraszam do zkładania podań.

podatek to tylko 2%.ZAPRASZAMY!

Opublikowano

opisal bys lepiej ten klan a nie <_< napisz jaka firma czy macie ts'a, od ilu lat, i czy przyjmujecie bociarzy.

Ps. ja mam leonovca 14 lf3 1 oslonka ta najlepsza 1 irek i 5 flax bocie od wczoraj na tym koncie i wyposazenia dorobilem sie sam juz kiedys tam nawed nie pamietam bo stare konto

pozdrawiam

1297588128-U90533.png

Opublikowano

ejj ja mam na PL1 fullke z 18 lvlem i grubymi laserkami, tylko goliatha pewien gościu stracił (nie wspominajac o 6 irkysach, tak to jest jak 9 latek, noob, z big boyami zabiera sie za porządne konto). Jakbym doszedl dalbys troche kredycików ?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...