Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny blad w bocie...

pein16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie mam dziwny blad gdy odpalam bota to nie wiem czemu ale sa dziwne tak jakby krtatki gdzie powinno byc HP/MP/Exp nie wiem oco chodzi a jakies 3h temu normalnie chodzilo i jak wywale bota i na nowo to samo. I jeszcze chcialbym dodac ze jak wbije na postac to X i Y sa caly czas na (0;0) i jak sie poruszam to sie nie zmienia.

Z gory wielkie THX

Admin Cienia
Opublikowano

Nic nie patchuj, bo tylko se zrypiesz. Pobierz jeszcze raz agbota, lub wejdź we właściwości, u ustaw zgodność z windows xp sp2 oraz zaznacz uruchom jako administrator, jeśli masz xp zainstaluj sp3.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie wiem juz co jest ;/ dalej chodzi tak jak bylo

zainstalowalem SP 3 nie wiem juz oco chodzi z jakies 5h temu chodzil dobze normalnie dobze all chodzilo a teraz juz nie kur... juz mnie to denerwuj moze macie jeszcze nato jakis pomysl ... ??

Opublikowano

Jak mi sie dobze wydaj to cos jest z plikiem player bo jak go usune tojakos sie wlacza ale nie chodzi i tak jak tzeba

Opublikowano

Dzis rano wbilem na innego chara na innym servie i chodzilo ok a jak wbije na tego chara co nim gram to juz nie dziala czy to moze byc wina jakiegos Questa ze wykonuje czy co ... ??

Z gory THX za pomoc

@Edit

Okazało sie że to wina Questa którego wykonywalem w Rok na mochach z 70 - 73 czy mozna cos zrobic zeby wykonywać Q i niebylo takich potem błędów ??

• Dodaj nową pozycję...