Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak dziś zakupiłem sobie grę i zebrałem jęczmień, ale mam problem bo nie wiem co z nim robić.. czy ktoś może opisać co robić z każdą rzeczą taką jak zboże, jęczmień itp? Albo dać poradnik.. dam x10 + lub x10 - kto jak woli... opiszcie dokładnie co gdzie się sprzedaje

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Proszę... Instrukcja:

Wchodzisz do ciągnika -> podjeżdżasz pod przyczepę i podczepiasz ją (,,Q") -> wchodzisz do kombajnu -> otwierasz rurę (,,B") -> wchodzisz do ciągnika -> podjeżdżasz przyczepą pod rurę i zboże się na nią wyładowuje... Następnie ciągnikiem z przyczepą jedziesz do browaru (znajdziesz go na mapce dołączonej do gry w opakowaniu) i tam znajdziesz strzałki gdzie wysypać to zboże... (Aby wysypać zboże, podjeżdżasz to oznaczonego strzałkami zbiornika i gdy w dolnym rogu ekranu pokaże ci się zielony znaczek klikasz ,,Q") Jeżeli zaś nie chcesz sprzedawać zboża tylko je sobie zostawić to jedziesz na farmę i także szukasz zbiornika (oznaczonego strzałkami) i podjeżdżasz do niego, klikasz ,,Q" i zboże się wysypie... (Zawszę zostawiaj sobię trochę zboża na farmie, aby mieć potem co posiać) ;)

Nothing to do here.