Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybki Zarobek Avalonmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

xD

Mam pytanie związane z serwerem AvalonMt2 - Jak szybko zarobić? Wbijam 50 ledwo 9kk ,a kozaki mają po 20kk i eq full bony.. -,-

A więc. Jak tam szybko zarobić? :P

Pozdr. Kisiel xD

beznazwyk.gif

Sygna I Avek Wykonane Przeze Mnie ( :

Opublikowano

Wszystkie informacje dotyczące zarobku na AvalonMT2 znajdziesz w tym poradniku :

http://www.mpcforum.pl/topic/292024-tutjak-zarobic-ponad-250kk-na-avalonie-w-4h-bez-dotykania-komputera/

Wystarczy poszukać w dziale "Tutoriale"

Opublikowano

Wbij lvl większy, i idź na metki :>

Ogar się jak tam nie grałeś i nie wiesz co i jak.

Co do cb to proste...jeśli chcesz zarobić jak najszybciej to mod kamera + 1hk 75 lvl i ripki.

Opublikowano

1hk + wojo mental ok 70 lvl silne G-P + exp bot od kamera + spot w red lesie = dużo hajsa :D

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Najlepiej to dojdz do gildi i wplacaj expo na tym lvl na ktorym leci ci najlepiej kasa moim zdaniem to gdzies 71 lvl mental w v2 i wplacaj caly czas lub idz na metki:)

Możesz na mnie liiiiiczyć !!! 30423_c.jpg

Pomogłem daj +

Opublikowano

Wolny spot w v2 (najlepiej czwarty) + dropek 70/71 lv. (mental lub wp) + Dwie monetki z IS'u = 400/500kk w ciągu 30minut.

Opublikowano

Ryzykowny lecz przy fuksie czyli hmm 1-10% możesz zarobić 20-50kk

Zbierasz kase jak masz to kupujesz szkaty wodza jak wypadnie p.expa to sellasz za 20kk a jak 20 sztuk pelerynek WAŻNE jak to pelerynki to nie sellasz i wszystkich za 20kk tylko 1sztuka-2,5kk :)

Pozdro może się zdarzyć ja tak zarabiałem ;p

NIE JEST BYCZY ALE NA POCZĄTEK GRY 50KK DO KIESZONKI TO DOBRA TARCZA LUB JAKAŚ STALECZKA ZALEŻY DLA JAKIEJ POSTACI ;P

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Dopek 30 lv. Wbijaj do m2 i napieprzaj metki :) Jeżeli tam załóżmy kulka Ci do lvl'a brakuje to oddawaj na gildię. Najlepiej zrób swoją aby w razie 21 lvl gildii można było stworzyć nową. Ulepszaj kd do +5 i sprzedawaj :) Ja tak robiłem a kasa z upływem czasu rosła i rosła.

Kojko nie przestrzega regulaminu, to regulamin przestrzega Kojko

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...