Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farma sp

Sebvek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Mam nukera 76lvl s/s light/ cold/ bicheon i mam zamiar wyfarmić soie europejską postać na ongach.

Potrzebuje około 500- 550k sp. Ile czasu zajmie wyfarmienie takiej ilości SP? Bez żadnych premek itp. Bocić będe

najprawdopodobniej srokingem (chyba że bedzie płatny w tym czasie to wtedy agbotem), około 12 godzin dziennie.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Pt mob na hita to z dobrym pt licz z 1,4k sp na 1h czyli 16,8k sp na dzien .Wbicie 550k sp zajmie Ci okolo miesiaca.

btw. jezeli mialbym Ci radzic to farm te sp na hunach. Leci jak na onagch i spoty nie sa zawalone

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

Serio? To szybko. Dodam że ong pt schodzi na 2 nuki. A na Athens raczej spoty są opustoszałe.

A gdy w party będę ja (nuker 76) i moj second char (lvl 18-28) To będe dostawał więcej SP niż miałbym miec kolesia co też by farmił (on też lvl 18-28)?

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Jajo prawda. Najlepiej zrob sobie pt tak zeby byly ze 3 osoby w pt ktorzy maja mniejszy lvl od ciebie.

btw.Jaki masz nick na athens? bo ja tez stamtad ;]

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

Ok. To farmić tak jak pisze od 18llvl-a do 28?? Poźniej , gdy dobije 28lvl to jak mocno go zdlvlować? Powiedz jeszcze jak możesz ile taki dlvl trwa

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Dlvl zrob tak do 21 lvl na kwiatkach przy wejsciu do ht. Taki dlvl trwa z 1,5h (moze przesadzilem, ale cos kolo tego).

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...