Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cross Fire Public Hack 1 Shot Kill,See Ghost.!

--system--

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System lamusie, wypierdalaj z tymi czitami. Jesteś jebanym botkiem, który grać bez czitów nie potrafi. Cwaniaczek z czitami... Ratio 3.7 zdobyte dzięki programowi, pewnie bez tego bota nie miałbyś nawet 1.0. USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!! USUNAC TEMAT!!!

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

mi dziala caly czas jak ta lala,

czesto musze prubowac po 3 x

ale widze duchy i zabijam po kilku strzalach mutanty,bo nie ma spread shoot hacka

jak ktos chce sie ze mna zmierzyc,to zapraszam do jutra,

na koto zlotydenar2

wczesniejsze haki od free cos tam byly troszke lepsze,ale nie widzialem duchuw hehe

a teraz widze ich jak ta lala,

ale ciagle mnie kikaja przez to

a ile dni bana dostaja ludki co ich zglaszam,

bo banuje tylko z wysokimi rangami,powyzej srebrnej palki i mam nadzieje,ze dostaja kiedys na stale takie nooby

Opublikowano

Hack Datected;] !!! Wkoncu; < ale ban na koncie-.-! Kurwa

Your account is currently blocked from playing CROSS FIRE from Z8Games due to Hack.

Your account was blocked on 2/26/2011 3:46:02 PM EST and will not be unblocked until 3/5/2011 3:46:02 PM EST

We would like to take this time to invite our users to read Terms and Conditions for Cross Fire and Metin2 . We understand that these policies may seem harsh, but they are in place to ensure that every player is able to fully enjoy their time in Z8Games.

Thank you in advance for respecting our position.

6105086_4_1.png
Opublikowano

kurde, ludzie sie tutaj pytają jak to uruchomić jak to nie działa, wszystko dobrze robie, a za każdym razem w Injection mam Failed na czerwono, nie wiem co z tym zrobic, poszukac innego injectora? Próbuję już setny raz i nie działa! Mam Win7 32bit

Opublikowano

mi tez nie dziala, a robie dobrze ;] do chwili wlaczenia gry jest w porzadku, lecz pozniej lapie blad i wyswietla sie ze hack jest nieaktywny ;] status: off.

takze nie wiem co z tym zrobic, odpalalem wieloma injectorami i nie dziala, ninja, cheetah, wciaz to samo ;]

Opublikowano

po wcisnieciu auto inject wlaczamy gre,

status zmieni sie na off,

ale wazniejsze jest to,ze nizej pojawia sie infected na zielono

jak juz pisalem czasem infekcja niby konczy sie sukcesem a haki nie dzialaja,

najczesciej dzialaja po 3-5 prub jak juz system pisal,

btw na meridzie mialem max 857 kili hehe,ale zeby miec 1100 expa i 100 expa bonusa styka 500- 600 kili

a ten co dostal banana na kilka dni niech obwinia gracza ktury go do tego zglosil hehehehe

Opublikowano

Ja widzę ,że wielu ludzi cały czas ma one shot killa i trochę to nie fer. A na mpgh nie ma już nowej wersji? Może lepiej działa.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

sprawdzalem na testowym koncie ... zalaczylem jeszcze raz i wszystko dziala tak jak powinno ;] zdzichman, dzieki za 'porady'

+ sie nalezy.

Uczeń
Opublikowano

wykryło mi go pare minut temu i zablokowało dwa konta na 3h... chyba już niewypał z tego hacka

Opublikowano

Jestescie id****mi pijawki piszą kretyńsko.. itp.. najpiewr jest na zielono wszytko i tylko potem wyskakuje na czerwono off.! tak musi być a pozatym hack dziala i gram caly czas zobaczcie sami na Ratio.!!

JESZCZE RAZ KTOŚ DA MI MINUSA DOSTANIE 999999X WIENCEJ.!! P*****olone pijawki (Niektóre.)

Hack dopiero przestanie działać jeśli będzie Patch.!! do Crossfire!!

Więc mi tu nie pisać hack jest Detected!!

Przypominam hack działa.!! Jest Undected!!

Można grać.!!

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Uczeń
Opublikowano

człowieku jak ci pisze że wykrywa to wykrywa... zmieniłem ip i próbowałem z innego konta... przy próbie podłączenia do serwa odrazu blokuje konto na pare godzin...

Opublikowano

teraz ku*wa chce grać na hacku to ku*wa nie działa, a inni se ku*wa grali i je*ali po 600 killi i expili, a my ku*wa nie moglismy! I system ku*wa jak piszą że wykrywa, to ku*wa wykrywa!!! I nie dementuj tego ku*wa!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...