Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

St. Karmali's Day

daniel_bialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj weszłem na stronke G1 i zalogowałem się i patrze event ale do czego?

General Karmali made some bad decisions after a late night out with his lieutenants; he accidentally ordered boat loads of the wrong weapons! Being the military genius he is, Karmali decided to make the best of the situation and supply them for FREE to his troops for purchasing weapons in the fight against the Derbaran Military. Unfortunately for him, President Zaripov's "Nightwatch 1" division managed to intercept half the shipment and is now giving them away to his troops for making purchases.

For a limited time only, every time a player uses 500 G1 credits on the GamersFirst.com War Rock Marketplace they will receive a FREE random promo code for one of the following items: 1 Year Gold Premium, HK69, AW50F, L85A1 and the FAMAS!

no siema

Opublikowano

Ogólne Karmali się złe decyzje po późno w nocy, z jego lieutenants; on przypadkowo sortowane łodzi wiele złego broni! Jako że jest geniuszem wojskowym, Karmali postanowił dokonać najlepszej sytuacji i dostarcza im bezpłatny dostęp do swoich żołnierzy na zakup broni w walce z Derbaran Wojskowego. Niestety dla niego, prezes Zaripov's "Nightwatch 1" podziału udało się przechwycić połowę wysyłki i jest teraz zapewnienie im daleko do jego oddziałów dokonywania zakupów.

Przez ograniczony czas, tylko za każdym razem, gdy gracz korzysta z 500 kredytów na G1 GamersFirst.com War Rock Marketplace będą otrzymywać WOLNY losowy kod promocyjny na jedną z następujących pozycji: 1 Rok Premium Gold, HK69, AW50F, L85A1 i FAMAS !

Opublikowano

No to fajnie mam tylko nadzieje że nie trafi mi się HK69 ... A i jeśli ktoś już kupi coś za 500 credytów to nie napisze czy cos dostał !

Przeczytasz to z ręką na myszce ... jesteś pedałem ;/ ;D

Opublikowano

Ja też dostałem dwa kody na AW50F, tak jak kolega @up.

Poza tym piszę się "wszedłem", a nie "weszłem" o.0 (to było do kasia101)

Ludzie, ile wy macie lat??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...