Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connection Refused

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem mam priva od 2 dni, dzialal do tej porty bez zarzutów na plikach arymana, otóż chciałem dodać Quest na 1lvl, ale w jego plikach nie ma folderów quest/object/notarget-tzn quest jest, i tam wrzucilem moj quest na 1 lvl, i bez przerwy podczas wlaczania serva mam Connection Refused, moge jakos temu zaradzić? prosze o pomoc, poprzednio jak wyskakiwalo Connection Refuse, reset serva ponowne odpalenie i chodzi, a tera nic nie pomaga, pls pomocy :) oczywiscie dam +

Opublikowano

Nie dalem praw, pewno tabelka, pomozesz mi GG: 11746540 prosze ;) nie znam sie na tych prawach itp

Lub podaj mi link jak naprawic ta tabelke i dac prawa plika 777 ok? :) prosze dam +

Prosze o pomoc błagam !

Opublikowano

Nie dalem praw, pewno tabelka, pomozesz mi GG: 11746540 prosze ;) nie znam sie na tych prawach itp

Lub podaj mi link jak naprawic ta tabelke i dac prawa plika 777 ok? :) prosze dam +

Prosze o pomoc błagam !

Na przyszłość jak będzisz miał takie problemy odrazu pisz na PW nie zawsze sprawdzam swoje posty ^ ^

Już pisze na GG : D