Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj dostałem sure wp i drugi skil wszedł przy 19 na m a teraz jest zrobiony do m2 i moje pytanie czy mogę cofnąć OZ i odzyskać stracone punkty?

Opublikowano

przykro mi ale musisz uzyc isu . wtedy skil wejdzie na 17 lecz stracisz te pnkty chyba . innego wyjscia juz niema ;(

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Tak stracisz 2punkty... Czyli na to samo wychodzi, mieć na M2 i stracić 2 punkty. Tak czy siak już straciłeś...

cvsk.jpg

Opublikowano

eee na sure oz sa tanie ja czytalem 6x OZ duchowe po 25kk i nieplakalem

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

"Umiejętności na M i wyższej nie można cofnąć. Moc umiejętności nie jest zależna czy wejdzie on przy 17,18,19 czy 20 punktach, na M jest taka sama. "

Co to oznacza ?

Opublikowano

Czytam i czytam to co piszecie ale to nie jest zrozumiale(jak dla mnie)

Poprostu jesli skill wejdzie ci na 18 lub wyzej na M to nie wazne co bys zrobil i tak nie odzyskasz tych punktow

no chyba ze nie masz 30lvl i do staruszki pojdziesz lecz ty mowisz ze to juz 2 skill a wiec zakladam ze lvl to 35+ a wiec nie masz co sie trudzic nic juz nie poradzisz

Pozdrawiam :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...