Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chce gold farme zalozyc

Grrrreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jaki bot do tego naljepszy by byl ?

2.mam do dyspozycji 3 kompy tyle ze 2 to laptoki i 2mb ramu czy to nie za malo zeby tyle odpalac charow na nich ?

3.zaczynajac w tej chwili czy moge qpic bota zeby najlepiej odpowiadal temu zadaniu i gdzie najlepiej to zrobic ?

4.zeby potem sprzedawac golda musialbym miec konta na wszystkich serverach czyli co najmniej jeden komp na server czy zmieniac po prostu jeden tydzien na jednym servie drugi na innym czy jest jakas mozliwosc transferu pomiedzy serverami

wielkie dzieki z gory za odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

1. Myślę, że Sbot

2. "2mb" ramu to za mało. Chyba chodziło ci o 2 GB ramu. Na tym już odpalisz co najmniej 2 silki.

3. Sbota teraz nie kupisz. (chyba, że Allegro). Softmoda raczej też nie. Isrobot nie ma MC. Zostają ci darmowe boty.

4. Wątpie, abyś odpalił taką liczbę silków, aby bocić na wszystkich serwerach naraz.

...

Opublikowano

l@l

tak sorki chodzilo mi o 2gb ramu - stara terminologia mi jeszcze zostala z czasow amigi xD

co miales na mysli piszac MC ?

sbot vs softmode - ktorego byscie w takim razie polecali ?

rosire

czyli proponujesz clientless'a

nie nie mam konta tam niestety - wiec kiedy moge cos takiego probowac qpic ? gdzie ? i jak skrocic czas zeby go dostac jezeli to jest mozliwe ?<zalogowac sie na tej stronce czy cos innego>

chodzi mi o to

jakbyscie mieli teraz zakladac gold farme to jakie kroki byscie zrobili zeby to mialo jak najwiekszy sens i efekt ?

fajnie ze tak szybko odpowiadacie na pytania

prawie jak bym na gg rozmawial xD

tak przy okazji moj nr gg 1632373

Admin Cienia
Opublikowano

- MC / Multi Client

- sbot najszybszy (5 charów max) / softmod wolniejszy (25 charów max)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

na poczatek to zdaje mi sie ze w zlym dziale to napisales.. trzeba bylo napisac na ogolnym a nie w dziale Sbota bo na poczatku sam nie wiedziałeś nawet ktore boty wybrac... Sbot jest najlepszym botem wiec jak juz chcesz Odpalic GF'a to kup go. Jak wcześniej niestety nie mozna narazie kupowac Kont do sbot'a. Ja sie jeszcze zdążylem zalapac na konto z kolega.. mpc forum jest forum zeby pomagac innym wiec jak masz jakies pytania zawsze ci kazdy z nas sprobuje pomoc ^^ pozdrawiam

@Down

What?!

nie zrozumialem twojego pytania.. ale sprobuje cos powiedziec..

Strona glowna www.bot-cave.net

Możesz tam ściągnąć program Sbot dzieki ktoremu bocisz

Jesli kupiles konto to masz do niego passy , taki sam drugi program mozesz zainstalowac na drugim kompie i wpisac te same passy co na pierwszym kompie i dziala ci... Poprostu Konto do sbota mozna uzywac na 2 roznych kompach na jednym hasle . Dlatego duzo osob sie sklada na konto sbota we dwojke. Mam nadzieje ze to zrozumiales bo to troche bogmatwane< chyba zle napisalem ten wyraz xD

sygna1o.jpg

Opublikowano

ok

czyli sbot

na 3 kompy trzeba mi dwa

nawet 4 moga byc tyle ze ten 4-ty to juz staruszek

<moze i civilization 1 na nim pochulala ale cos wiecej to juz chyba nie xD>

jak to zalatwic ?<sbota - najlepiej dwa konta>

Opublikowano

Sbot będzie otwarty już we wtorek więc możesz kupić jeśli masz 3 kompy po 2gb ramu to mozesz odpalic 3 silki normalnie +5 silkow na clientesie .

Wychodzi 26 GF , ale bys mosial miec wtedy 2 konta na sbota.

Opublikowano

A co to zmniejszyli juz ilosc postaci na clientesie w sbocie ? Gościu testował ile postaci odpali na sbocie w trybie clientes i wyszlo mu wtedy 30.To byly poczatki jak sbot dopiero co weszedl.

83416dfa001f9912.jpg
Admin Cienia
Opublikowano

@up: Coś mi się nie chce wierzyć, bo joymax pozwala na 25 kont z jednego ip. Zamykam, wyjaśniliście se już wszystko.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...