Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Co z tymi cenami?!

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie teraz stało... 100kk na allegro 2,50 zł a 1kkk za 15 zł. Omg... Już sie nawet na FB nie opłaca, jak na orione małż z 7kk stoi to jak zarobimy z 70kk to nawet nie jest to warte 2 zł ;/

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Dokładnie, coraz więcej chińczyków coraz mniej polskiego teamu i coraz więcej yang.

Może być tylko lepiej, jeżeli zwiększa limit yang, wtedy będzie taki globalny priv.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Opublikowano

Metin 2 PL zbliża się ku upadkowi. Na allegro 1000kk już nie 15 zł a 12 zł a 100kk za 2 zł o.O Dopóki ceny się nie ustabilizują nie zacznę spowrotem grać w metka

Wiem, że kiedyś załóżmy zarabiałem 5kk i płaciłem za coś 5kk a teraz zarabiam 500kk i płacę 500kk ale chodzi o to, że coraz trudniej jest kupić coś poniżej 1kkk. Kamyki duchowe na Almanachu z tego co widzę po aukcjach pod 300kk podchodzą xD

Opublikowano

Metin 2 PL, panowie upada i upadnie za jakiś rok. Te ceny yangów są zbyt niskie, ponieważ Chińczyki sprzedają tanio yangi na swoich stronach bo zdobywają yangi na PL.

Niech Team PL, zablokuje dostęp innym krają niż Polska i to będzie lepiej.

Nie zależy mi na reputacji, ani niczym innym. Chcę być po prostu sobą,a jeśli wam się to nie spodoba to przykro mi...

_RainbowBummiesParade__by_MenInASuitcase.gif2qdn5zt.png

Opublikowano

Ja gram ale na fb lece tylko, exp botów nie ma darmowych to łowie, na orionie w tydzien podskoczyła cena aura o 100% ! Małze były pare dni temu za 6kk a są po 15kk teraz, lecz ja i tak otwieram je. Kolega wczoraj trafił z małż 2x niebieska perła, czerwona i biała i zarobił na tym 600kk ! Ja za ribka +9 sr 11% kd smierci i potwora +3 dałem 250kk a to jest nic ;] Jak by nie Mpc to bym na 100% nie grał w metka ! Jedynie fb mnie trzyma przy "życiu" ;D

kabuto.png

Opublikowano

PL upada ! xdd nie no może nie aż tak tragicznie ... wręcz przeciwnie bardziej się rozwija niedługo GV3 szmaragdowe stalki ^ ^ ... ehh a co do tych kkk no to obłęd zupełny ale trzeba łapać okazje dopóki sa ^^

wampkopiakopia.jpg

Opublikowano

Niech Metin2 zrobi reset all charów i niech banuje te jebane boty

np. w Tibii maja system do wykrywania bottów sprawdzaja to i banuja... mt-2 team tez to chyba ma ale im sie nie chce wpisywac tych pojebanych nicków ;S

"Metin 2 PL zbliża sie ku upadkowi!"

Minus PLAX

minimirooxee9e.jpg

Opublikowano

Wiecie co tyle ze polski TEAM nic nie robi. TEAM robi sobie nowe postacie i wrzuca do nich eq ;/

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Ja też już nie gram mam surę eQ +9 dużo się napracowałem bez allegro... dużo dt i czasu przed kompem... mam fmssr 37% gosciu oferuje 800kk takie ceny allegro : ) czyli moj fms wart 16zł.

Opublikowano

Moim zdaniem ceny są tragiczne ... coraz droższe ... coraz więcej botów a GM-owie co ? Nic!

Z tego co widzę to nie interesują ich czy są boty ... ja wczoraj widziałam z 8 botów na łuczniczkach ... po prostu brak słów.

Moim zdanie dobrze by tak było jak by się dało do każdego przedmiotu inny limit dodać no ale to dużo roboty, tylko coś mi się wydaje że jak by się GM-owie postarali to by tak można było tylko tu problem ... oni to olewają :angry:?

Nie dawaj mi - gdy coś źle powiem, ja tylko się staram i chce pomóc, a za każdą dobrą pomoc miło dostać + ;)

sygnatura.png

Opublikowano

po co takie tematy? przeciez to dziala w obie strony.drogie kamienie sa? to dobrze za wiecej selniesz.przestancie plakac i zacznijcie metki walic.problemem limit handlu? na s3 niektorzy kamienie po 500 juz kupuja,wiec rozliczasz sie w kamieniach i nie ma mozliwosci oszustwa.no tak tylko skad wziasc te kamienia jak nie ma czasu ich dropic bo trzeba plakac na forum ze ceny wysokie.jebnijcie sie w glowe i siedzcie dalej na dzikusach.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po co takie tematy? przeciez to dziala w obie strony.drogie kamienie sa? to dobrze za wiecej selniesz.przestancie plakac i zacznijcie metki walic.problemem limit handlu? na s3 niektorzy kamienie po 500 juz kupuja,wiec rozliczasz sie w kamieniach i nie ma mozliwosci oszustwa.no tak tylko skad wziasc te kamienia jak nie ma czasu ich dropic bo trzeba plakac na forum ze ceny wysokie.jebnijcie sie w glowe i siedzcie dalej na dzikusach.

Weź ogarnij się człowieku. Nie o to chodzi. Zrób sobie skilla chociaż jednego na P. Wiesz ile kasy trzeba wydać?

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Dokładnie na Almanachu nie grałem miesiąc, kupilem tam itemki +1,5khp za niecale 50kk teraz jak za 200kk sprzedam to sie musze zastanowic ... albo kamien duchowy kosztowal okolo 150kk teraz kosztuje 300kk !!! albo bodzio kosztowal 20kk teraz kosztuje 75kk !!! oni oszaleli do reszty..

Opublikowano

aneciak szkoda słów.... A co do tematu bo lipa, 3 dni temu małż na Orionie była po 7 kk a perła biała po 200kk a teraz małże już po 15kk a biała ponad 300 kk !

kabuto.png

Opublikowano

Nie wieże że metek padnie GF na pewno coś wymyśli przecież jaki oni mają świetny zarobek na SM. A wiadomo jak chcesz dobrą postać to musi być IS. Wiedzą co się dzieją wystarczy poczytać na forum lub IRC. Na pewno coś zrobią mają w planach bo takie kosmiczne centy...

Opublikowano

Szczerze? Myślę że GF bawi się z nami ... Daję nam możliwość zarobku "pobocenia" pogrania i cieszenia się że np kupiliśmy yang mamy pro eq itp....

W tym czasie oni się przygotowują. A któregoś dnia prawie każdy ujrzy napis "Twoje konto zostało zablokowane". Będą masowe bany, brak botów a do tego zabezpieczenie którego nikt nie złamie przez dłuższy czas... Cóż to tylko moje zdanie -.- .

Lubię placki. :D

Opublikowano

Kto gra na astralu to widzi ze jest maxymalnie 1 shop z malzami od botow, po co wiecej jak juz wczesniej duzo zarobili,

Teraz trzeba poczekac na grote v3 i zobaczymy czy metin2 upadnie :P, powinni pobanowac postacie 1lvl z nickami zajebistymi

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Szczerze? Myślę że GF bawi się z nami ... Daję nam możliwość zarobku "pobocenia" pogrania i cieszenia się że np kupiliśmy yang mamy pro eq itp....W tym czasie oni się przygotowują. A któregoś dnia prawie każdy ujrzy napis "Twoje konto zostało zablokowane". Będą masowe bany, brak botów a do tego zabezpieczenie którego nikt nie złamie przez dłuższy czas... Cóż to tylko moje zdanie -.- .

Na co ty liczysz? GF olało tą grę już dawno temu. Teraz istnieje tylko po to aby kasę ściągać z ludzi

Opublikowano

Kto gra na astralu to widzi ze jest maxymalnie 1 shop z malzami od botow, po co wiecej jak juz wczesniej duzo zarobili,

Teraz trzeba poczekac na grote v3 i zobaczymy czy metin2 upadnie :P, powinni pobanowac postacie 1lvl z nickami zajebistymi

Gościu to ty chyba w Jinno nie byłeś tam zwykle po 5 sklepów stoi z kk,marmurami i co jakieś 2-3 godziny się zmieniają ze sprzedawcami małży...

Co do tematu rzeczywiście ceny skaczą w górę ale kiedyś będzie tak że nikogo na nic nie będzie stać kamień duchowy będzie kosztował 1kkk + wtedy graczom się przeje i będą zniżać ceny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...