Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Lagi To Już Nie Problem.

Danielkowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up chcem ci cos uswiadomic lagi w csie masz przez przeciazenie sieci im wiecej osob korzysta z tego samego lacza tym wiekszy ping(ms) i wieksze lagi wiec program ci tu nic nie pomoze

Hardcorowo !!! ;D

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomogło. Łap - ;]

Nie zamkniesz mnie w schematach, wykraczam poza nawiasy,
Potęguję siłę działań, choć żaden ze mnie matematyk.

Opublikowano

G00D

Ja miałem też problem z cs i lagami mialem 300 ping ;/ Ale ustawilem w cfos proces hl.exe na najniższy priorytet i śmiga że ,aż miło mam ping 20-30 ;D

Jeżeli to nie pomoże to wyłacz wszystko co korzysta z internetu czyli gg, przegladarke itp. I klknij na ikonkę w tray cFos PPM i wybierz kolejno ; modelowanie ruchu -> i kliknij na kalibracja łacza. Nastepnie zresetuj PC. Mam nadzieje że to pomoże jak nie to pisz .

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Opublikowano

Dalej nie działa, zrobiłem na najniższy priorytet i dalej po 200 ping.. A z wyłączeniem wszystkiego już próbowałem, all wyłączone i tak samo.

Opublikowano

Dzieki ;D Zaraz dodam jeszcze jeden tut z bardzo dobrym programem do przyspieszenia starszych i slabszych w grach jak i w codzinnym korzystaniu ;D

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Opublikowano

Ja mam pytanko ale na początku powiem że gram na serverach hamachi i wiadomo dziennie zmieniam servy z 5 razy

Czy ten program przyśpieszy mi konkretne spol tylko czy całego metka ?

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po co odkopałeś ten temat... Minął od ostatniego posta ponad miesiąc, a więc nie ma sensu "odświeżać". Jest wiele innych tutoriali jak zwalczyć lagi...

Dobra masz minusa za starania.

Opublikowano

Odkopuje bo zaczeły sie wakacje i duzo osob bedzie grac i zeby nie tworzyli nowych tematow to odrazu sprawdza tu .

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...