Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Lagi To Już Nie Problem.

Danielkowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wole program GBoost.

Podwyższa FPS'y, łatwy w obsłudze, tego programu nie znałem, ale zaraz wytestuję.

PS.Jeśli ktoś ściągnie GBoost'a to po włączeniu niech się nie przestraszy bo on wyłącza wszystkie nie potrzebne aplikacje, a zostawia te które są potrzebne do gry.

@DOWN

Lagi w m1 nie powoduje słaby net tylko albo mało miejsca na dysku albo ogólnie słaby komputer.

Net tez ma znaczenie, ale nie tak duże jak miejsce.

Opublikowano

Net dużego znaczenia nie ma, bo na ten przykład: ostatnio kupiłem new kompa i zrobiłem test metków, ale ściagałem też gg i moda pod sg(mam neta radiowke 256kb/s) i wyszło mi 7 metków bez lagow s1 ch m1 jinno, ale napewno więcej by uciągnoł ale konta sie skończyły.

A ten temat bardziej sie przyda dla graczy CS do zmniejszania pingu, więc przyda sie Leci -

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

Po pierwsze nie + tylko - ...

Twoj test nic nie znaczy ... na ch1 to sobie mozesz testy robic ile chcesz ... Ja na sprzecie procesor 1.8 GHz i 768 ram wlaczylem 12 kont na ch1 ...

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Opublikowano

Jeszcze o tym nie słyszałem, a że działa leci -

Mógłbyś dodać wersje 64bit, jest na dobreprogramy, bo ta nie działa z moim systemem...

Czemu napisałeś, ze dajemy piorytet na najniższy a sam dałeś na najwyższy?

ban_pl_46860_389399.gif
Opublikowano

Siemanko, mam parę pytań co do tego programu, teraz zadam Ci tylko jedno a wieczorem jeszcze coś napiszę więcej. Wiec tak, możesz mi powiedziec czy ten program musi byc wlączony caly czas? czy tylko raz sie ustawi, wylacze go i git ? Z niecierpliwościa czekam na odp i pozdrawiam. ;]

Opublikowano

Na cavalos.pl [*] bylo juz to napisane.. o ile pamiętam napisał to Verversen czy jakos tak + leci

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Spróbuje.

Bo mam dobry net a mam lagi i mnie kicka.

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Wielkie thx przyda się mam dobrego neta a nieraz mnie kicka - dla ciebie

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

Nie lepiej w menadżerze zmienić ?

@down

to samo moge powiedzieć o twoim temacie.

To wiek netów 25 mb + i ja mam 2 mb i nie mam NIGDZIE lagów.

Ja nie stać cie na 7 to się nie odzywaj.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

RusherTub

Po co sobie nabijasz posty głupimi postami ??

Wiesz po co sie zmienia w menadzerze ??

Zeby procesora nie zużywało duzo ram i procesora ... A to nie przyspiesza neta ani nie likwiduje lagow ...

Nie wypowiadaj sie jak sie nie znasz !

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Opublikowano

Ja zrobiłem tak jak jest napisane, ale nie pozbyłem się lagów, wręcz przeciwnie, zmuliłem sobie jeszcze bardziej metina.

O co może chodzić?

Opublikowano

Ja jakoś zainstalowałem to na kazdym kompie w domu i w rodzinie i kazdy z moich znajomych jest zadowolony z tego .

Pewnie coś grzebałeś w programie ...

1397240234.png

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Jak coś zbieram -

;)

Opublikowano

Mam bardzo słabego kompa mianowicie 512 ramu procesor amd 1,6 ghz zawalony jest różnymi dokumentami itp Jest po `18 GB całego miejsca na obu dyskach a wolnego na C z 1 gb a na D ze 3

I czy ten program zmiejszy mi lagi na CH2 m1? Bo ja tam prawie nie mogę wejść ;/

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...