Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ultimate Global MU Online Cheat II Second Edition

maly1090

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mysle ze wpisujesz bledne komendy: ja w trzy dni nabilem 180+ lvl ;)

Ja wpisuje %ak 1 nastepnie %hitcount 5 i tyle ;) i dziala pieknie ;) pozdrawiam korzystac poki dziala ! :)

Opublikowano
WITAM. ZAssałem tego haka lecz.. przy ak rzuca mnie po mapie nie widze mobow i teleport to lorencji jak temu zaradzic?

jeśli używałes wcześniej "Ultimate I" odinstaluj go bo to przez niego...

Opublikowano

Ultimate I nie miałem ;/ a komende tez raczej dobrze wpisuje , lecz teraz cos sie zmieniło . zabijjam 1 moba i dopiero teleport. robiłem juz reinstakle mu tego haka bez rezulatu ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak włanczam pickupa to postać mi gdzieś idzie, ale ja tego nie widze (widze jakby stała w lt3 na 1spocie ale naprawde to gdzieś lezie na drugą strone mapy) da sie to jakos naprawić??

Opublikowano

Napisz do mnie na GG 5541596 powinienem ci jakoś pomóc :) przynajmniej się postaram.

Pozdrawiam

Opublikowano

Bo "Piko" :) :) :) :) :) usuną zbędne pliki które tylko przestrzeń zabierały :P

Opublikowano

COŚ TUTAJ JEST NIE TAK !!!

Pierwszy download który wrzucił maly1090 wraz ze skanem nie wykrywa wirów http://www.virustotal.com/pl/analisis/a373...75cf5afb7e9d88a , download wygasł i następny download ma już 15/40 http://www.virustotal.com/pl/analisis/5ace...7465c490a012ddc . Zaznaczę ze wersja Filipińska była tylko raz wrzucona bez żadnych reupów i plik jest czysty 0/39 http://www.virustotal.com/pl/reanalisis.ht...ac661ed5852bd80 WIEC COŚ JEST TUTAJ NIE TAK... CO O TYM SĄDZICIE ?

Opublikowano

HoHo ... piko wrzucił i same Back Doory ^^

@Down napisałem , że są groźne ?

tylko napisałem , że są ..

ale czy siak czy mak lepiej mieć czysty Plik ;)

niż Mały Bot + Syfy :s

Opublikowano

ocho ho :P Black doory są nie groźne -.- ... gdyby coś nie tak z tym było bym tego nie wrzucał

a po 2 to Moje pliki są inne niż te od tamtego ziomka do tego poprawiałem je po autorze.

Ale proszę Administracje o rozwiązanie tego problemu.

Tu w pewnym sensie masz racje.

Ale nie mogłem pozwolić żeby niedokończony Cheat wyszedł odemnie.

Bo tak było tamten orginal był "Niedorobiony" :)

Pozdrawiam

Opublikowano

u mnbie jest ok działa tylko prubowałem na wersji Pika 1. pokazuje ze to jest samorozpakowujący się plik(nie wiem co o tym sądzić) 2. jak uruchomilem to w kompie zrobił mi sie straszny kepisz(muli strasznie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...