Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zagrać na jakimś globalu ale PL odpada ze względu na ceny ;/ pozostaje SG i US co wedlug was wybrac? Kim najlepiej tam grać? jakie są ceny? dużo gra rodaków:)?

Piszcie co polecacie i gdyby ktoś mógł pomoc na start to chętnie taka pomoc przyjme:) postawie + za każda sensowną wypowiedż:)

Opublikowano

polecam sg . latwo zarobic . na start is na tydzien . czeste eventy itd. /

us rowniez jest fajny lecz trudniej zarobic bo niema sie 2x dropu . do 20lvl za misije jest 90% expa chyba . i za kawalek strony misije czy cos takiego dostaje sie bodzia.

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Metin.us - ten metin jest od Z8Games.Są 2 servery NEW WORLD i FREE KINGDOM(najwięcej polaków gra na NEW WORLD).Za misje lvl-owe z polowaniami do 21 lv dostaje się 90/99% expa.Na czacie trzeba pisać po angielsku.

Kamienie duchowe około 100k, z tego co kojarzę.

Za ksucie noobki łapią bana.

Nie jest dozwolony spam na chat'cie - moderatorzy chat'u.

Milsza atmosfera niż na PL (oczywiście 80% Polaków, którzy tam grają, potrafią ją rozwalić).

GMowie przykładają się do swoich obowiązków, nie to co na PLu się wyprawia.

1-5lvl=Misje Polowania 99%, 6-22 albo 20=90%.

Fajniejsze Itemki za wykonane misje np. 1 strona pamiętnika czy tam 2 =Bodzio, dostaje się kamienie(3x) za za misje na 28/29lvl za to,

że Kwiatki dla Ziomka nazbierasz w M1 co jest na samej górze, Na różne świeta są eventy za które można dostać bony jakieś Pierscienie Expa itp.,

Bronie na 80lvl+ tu jest inaczej niz na privach np. masz syrka +0 to na 80lvl +1 na 81 +2 na 82 itp.,

Zbroje króla(Hwang) dostaje sie za wygranie wyborów na króla. ; ) na stronce są ogłoszenia.

Metin2.sg

Metin2 Singapore jest to global godny uwagi

i moim zdaniem najlepszy ze wszystkich na jakich grałem.

Raty expa czasami w weekendy do 200% dochodzą,

na start dostaje się 3 ręke /pierścień expa/rękawice złodzieja. W 1 miesiąc można wbić 80 lvl.

Dropią zielone potki/zwoje powrotu nie polecam grać w chunjo ba mało tam ludzi. Gra jest po angielsku.

Wybierz sam ; )

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

[quote name=Medrodester :)' timestamp='1298201387' post='2093383]

@dudek12 na SG nie dają 2x dropu... Pierścień expa, 3 rękę i podwojona ilość yang

@x070x Ty także się mylisz..

P.S. na sg ostatnio coś często pada logowanie ;/

dają dropx2... nie grałeś= nie udzielasz się.

Polecam sg gdyż :

Po 30 min używania hackow ma się bana

ksucie=odpoczynek na miesiac

kradzież konta = odpoczynek na IP ( 4ever)

możliwość kupna TPS ( SM ) za yang

Opublikowano

+ dla każdego leci za odpowiedz jeszcze nie wiem co wybrac jak ktoś może to niech poda jeszcze linki do tematów opisujących te serwery oraz czy moge grac na kamer modzie ? czy nie bedzie logac? który serwer jest tańszy i gdzie łatwiej skille wbić?

Ps: Lista pytań prosze kolejnych dodających komentarze o próbe odpowiedzi :)

1. Skille zostają jak na PL czy trzeba tylko 10 KU na G?

2. Najlepsza postać do gry na tych serwerach to według was: xxxx

3. Ile czasu potrzebuje expic 3h dziennie aby wbic 50lv ? podaj czas na obydwu serwerach (jesli znasz)

4. Jak jest z koniem? co ile sa misje?

5. Drogie sa bronie na 30/75lv?

6. Na którym serwie jest tańsze EQ?

7. Co ile oddaje się biologa?

Czekam na odpowiedzi każdego nagrodze + lub - co kto woli :)

Opublikowano

Polecam us więcej rodaków zawsze Ci mogą pomóc jeśli nie znasz dobrze angielskiego. Najwięcej polaków gra na new world w jinno

Opublikowano

1. Tylko na KR jest 10 KU = G

2. Każda postać jest dobra, tylko trzeba umieć nią grać. Ale jak już polecam na start, by zarobić co nie co: body/wp

3. Tu niestety nie wiem ;x

4. Tak jak na każdym innym globalu

5. Nie

6. Na obu serwerach jest tanio :)

7. 24h.

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

zenm.png

Opublikowano

kurwa po 1 . było 30001231203120 takich tematów

po 2. graj kurwa gdzie chcesz i co nas to interere

po 3. chcesz to daj minusa gówno mnie to ochodzi

po 4. kazdy fajny server mowa o SG potrafią rozwalic boty na kamer modzie phi grajcie se grajcie na tych kamerach zajebanych ale potem nie płaczcie ze dostaliscie bana na koncie "kcie pył sóper efemes pientnascie sretnie i 100k jankuf"

Opublikowano

kurwa po 1 . było 30001231203120 takich tematów

po 2. graj kurwa gdzie chcesz i co nas to interere

po 3. chcesz to daj minusa gówno mnie to ochodzi

po 4. kazdy fajny server mowa o SG potrafią rozwalic boty na kamer modzie phi grajcie se grajcie na tych kamerach zajebanych ale potem nie płaczcie ze dostaliscie bana na koncie "kcie pył sóper efemes pientnascie sretnie i 100k jankuf"

No dobra wyżaliłeś się już? Nie dam ci tego - bo mi cię szkoda poprostu ... ogarnij się człowieku.

Opublikowano

No dobra wyżaliłeś się już? Nie dam ci tego - bo mi cię szkoda poprostu ... ogarnij się człowieku.

a co nie mówie prawdy? było wiele takich tematów , graj gdzie chcesz wbij na tym 30 lvl i na tym 30lvl i zobacz gdzie sie lepiej gra ... chcesz to graj na modach kamera tylko potem nie żal sie ze bana masz ok?

Opublikowano

xavi, a może powiesz nam gdzie tu ktoś mówi o używaniu hackach przez autora oprócz ciebie? :)

Wbiłeś tak po prostu i robisz aferę.

zenm.png

Opublikowano

"+ dla każdego leci za odpowiedz jeszcze nie wiem co wybrac jak ktoś może to niech poda jeszcze linki do tematów opisujących te serwery oraz czy moge grac na kamer modzie ? czy nie bedzie logac? który serwer jest tańszy i gdzie łatwiej skille wbić? "

chodzi mi o to ze nie gra na kamer modzie ale chce grac bo nei mozna kurwa sciagnac tego clienta i na nim normalnie grac tylko na kamerze bo tam jest sh itp itd

Opublikowano

Jeżeli chcesz żeby exp był troche lepszy :

SG

Ale ja polecam ci US do 21 lv za misje dostajesz 99,9 % expa ^^:D mało noobów , hackerów , oszustów itd . . .

wampkopiakopia.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...