Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Staty

Wirrmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio się zastanawiam czy są jakieś różnice między normalnym a famasem z ACOGIEM wczoraj mi się skonczył z ACOGIEM i nie patrzyłem na staty tylko od razu wszystkich rżnęłem :D a dziś kupiłem Famasa PL i właśnie myślę może dmg speed accuracy ?? HELP!

Opublikowano

Jeżeli Ci chodzi o famasa pl to od zwykłego famasa , który jest w item shopie > nie różni się niczym , tylko wyglądem.

A jeżeli chodziło Ci o famasa z tłumikiem , to ma on 85% speeda , a zwykły famas 90% i ma 42% damage ,a zwykły 45%.

A ten z lunetą to , to samo co zwykły famas lub famas pl , tylko różni się lunetą . Osobiście wkurwiają mnie te nowe famasy , bo za duże są :).

A teraz czytelniej :

Famas_G2_TR (Z lunetą):

Damage : 45%

Speed : 90%

Accuracy : 40%

Recoil : 72%

Famas_G2_SD (Z tłumikiem):

Damage : 42%

Speed : 85%

Famas :

Damage : 45%

Speed : 90%

Famas Pl i w kolorach innych krajów nie różni się niczym od zwykłego famasa.

Nie wiem czy o to Ci chodziło , ale mam nadzieję , że pomogłem :).

Jak pomogłem daj + :)

Opublikowano

#UP Tak tylko po co ten famas z tłumikiem o.O ale powinni wprowadzić w Warrocku możliwość rozbudowy broni o takie rzeczy jak tłumik, luneta tak jak w realu :D a nie tylko dodatkowy magazynek ...

RMCF

Opublikowano

ok pierwszy pan ma plusa i @up jeśli tak cie kusi na dodatki do broni to się zmien na Combat Arms ;)

Opublikowano

#UP Tak tylko po co ten famas z tłumikiem o.O ale powinni wprowadzić w Warrocku możliwość rozbudowy broni o takie rzeczy jak tłumik, luneta tak jak w realu :D a nie tylko dodatkowy magazynek ...

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia po co ten tłumik.. On wgl. nie wytłumia strzału , tak samo słychać jak normalnego famasa..(no może trochę ciszej)

Osobiście to się zdziwiłem za pierwszym razem jak tego famasa użyłem , chciałem go sprawdzić i zaszedłem od tyłu dwóch graczy (myślałem , że nie będzie słychać skąd strzelam i się pobawię z nimi trochę), no ale to nie ta bajka :D

Ten tłumik jest zbędny , a famas z tłumikiem jest o wiele gorszy niż zwykły... Dlatego nie sądzę , żeby ktoś to kupował , a w item shopie tego nie widać. B)

A co do tej rozbudowy , to nie jest taki straszny pomysł. Ale mam pytanie.. Czy ktoś tego będzie używał? Lunety raczej tak , ale tłumika nie sądzę. :D

Tak czy siak k2 prędzej czy później znowu odczuje brak kasy , dlatego pewnie zrobią coś takiego jak rozbudowa broni , ale za g1 credits lub trzeba będzie mieć premke. :P

Opublikowano

nom mi się wydaje że tuning będzie na 7my slot ale fajnie by było :rolleyes: na pewno było by coś bez premki

Jeżeli tak , to ten gówniany tłumik xD

Na nic więcej raczej nie możemy liczyć bez premki , ale premke na 3 dni nie problem kupić. :P

A poza tym i tak pewnie tego nie zrobią , więc nie mamy na co liczyć ;d

Opublikowano

Powiem Tobie szczerze że miałem famasa z eventu i mam zwykłego ale szczerze mówiąc różnicy nie widzę nie patrzyłem na staty broni ale gra mi się tak samo i tym i tym

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...