Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Bezpiecznie Zamienic Sie Kontami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.tak jak w temacie.Pewien koles z mojego serwa chce mi dac za mojego 65 body (na którym nie gram) swojego mentala 68lv bez eq (moj woj tez bez eq).Wie ktos jak zrobic to bezpiecznie?? Tzn.tak ze np.jak ja mu dam konto i zmienie e mail na tym koncie które on mi da to po tygodniu zebym się nie "obudził z ręką w nocniku" i bez ani swojego ani tego nowego konta.Z Góry THX

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

poprze allegro. wystaw to konto i jezeli cie oszuka to bedzie mial lipe . a mam nadzieje ze z emailami sie wymieniacie?

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

niby poprzez allegro najbezpieczniej..bo zawsze można zgłosić...a na niektórych serwach występują też tak zwani tutorzy którzy pomagają w wymianach (np. Avalon) nie wiem na jakim ty grasz bo nie napisałeś...tak czy tak polecam allegro.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...