Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Dmg Darkorbit

komp342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widziałem na yt ze kolo miał taki skrypt ze po 1kk z x1 walił w gamie na sibelonitach i brał je za jednym strzałem i dk x2 walił ponad 2kk czy jest czy wogule istnieje skrypt,bot do dmg w darkorbit

Opublikowano

Stary bug w darkorbit...

Taki skrypt nie istnieje.

A po za tym dlaczego nie podzielisz się z nami tym filmem?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Maggot są też filmiki w których gość ubijał dk i mk i cubiki 1 strzałem.

Komp@ wiesz co to jest bot? Bot na dmg? Ciekawe...

Taki skrypt nie istnieje i nie będzie istnieć chyba, że ktoś jakimś cudem wykradnie dane bp z ich komputerów w ich siedzibie.

@Maggot

Czemu nie grasz na Garenie? ^^

Opublikowano

Maggot są też filmiki w których gość ubijał dk i mk i cubiki 1 strzałem.

Komp@ wiesz co to jest bot? Bot na dmg? Ciekawe...

Taki skrypt nie istnieje i nie będzie istnieć chyba, że ktoś jakimś cudem wykradnie dane bp z ich komputerów w ich siedzibie.

@Maggot

Czemu nie grasz na Garenie? ^^

Qrde!

Skoro macie te filmiki to je podajcie.

Ale skryptów nie ma. Dobra. Powiem prawde - kilka lat temu były dmg hacki..

I kto powiedział że nie gram na garenie ?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Film daj ;)

BTW:

Ja widziałem filmik jak administrator sklonował goliatha i dał mu generała (oczywiście żarcik)..... więc daj filmik jako dowód

reflink

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Film daj ;)

BTW:

Ja widziałem filmik jak administrator sklonował goliatha i dał mu generała (oczywiście żarcik)..... więc daj filmik jako dowód

oto on 5 baniek :DD jak to możliwe
Opublikowano

DMG Chyba jest Bo dzisiaj przy bazie na Garenie Ja z EIC widziałem gościa podleciał golcem i na jednego strzała miał golca FE jak to możliwe gdzieś koło 12 dzisiaj i tak sobie wystrzeliwał wszystkich poza ochroną koło bazy lol?

Opublikowano

lol 5.661.353 z x1 lol dmg musi być to nie możliwe aż tyle walić nawet jak będziesz miał wszystkie pp i FE z wszystkimi dodatkami i busterami

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kurwa mać, czy wy potraficie zrozumieć że to jest

DMG BUG

BUG to znaczy błąd gry, przez który można było osiągnąć takie dmg. I DMG HACK nie istnieje.

Opublikowano

osobiscie doswiadczylem na serwerze globalnym amerykanskim int1 na mapie 4-4 kiedy zniszczylem goliata fe firmy vru a ten (okolo) po 3-7 sekundach mnie zniszczyl i mial ful HP i oslonke oczywiscie dodam ze ten sam goliat, byl ata sama nazwa sprawdzalem karzda literke i cyferke czy to nie byl ktos inny ale sie okazalo ze to jedna i ta sama osoba:/ czyli jakies skrypty do klonowania statkow istnieja daje sobie glowe odciac. //jezeli bym nie doswiadczyl tego to bym "nie uwierzyl" a jednak sa takowe.

Jinx2x

dzieki za wyjasnienie to juz wiem

Opublikowano

Ta, a mnie po 3-12 ganiał Święty Mikołaj...

Nie istnieją te wasze legendarne "czity" i "hacki" do tej gry... Są co najwyżej skrypty, ew. skrypty złączone w program...

Opublikowano
osobiscie doswiadczylem na serwerze globalnym amerykanskim int1 na mapie 4-4 kiedy zniszczylem goliata fe firmy vru a ten (okolo) po 3-7 sekundach mnie zniszczyl i mial ful HP i oslonke oczywiscie dodam ze ten sam goliat, byl ata sama nazwa sprawdzalem karzda literke i cyferke czy to nie byl ktos inny ale sie okazalo ze to jedna i ta sama osoba:/ czyli jakies skrypty do klonowania statkow istnieja daje sobie glowe odciac. //jezeli bym nie doswiadczyl tego to bym "nie uwierzyl" a jednak sa takowe.

To idź i odetnij sobie tą głowę.. wytłumaczenie jest proste.. uwaliłeś kolesia który do ciebie strzelał, podleciał ktoś inny dobił ciebie a twój statek poszedł na tamtego bo target się nie zdążył zmienić.. i w ten sposób można widzieć w dzienniku jedno po drugim że się zostało uwalonym przez kogoś i po paru sec. że ty tą samą osobę uwaliłeś..

ref

Opublikowano

Powiem tak. Póki co gram na Serwerze Polska 2 . I Skrypt lub jakiś Program istnieje. Gdyż dostałem sie do Pewnego Gościa który chciał mi to zaprazentować. Miałem lecieć na 3-4 (Byłem z Vru) Kiedy On podleciał Leonovem i Hitem w Porcie zadał mi coś koło 543 Tyś. Dla potwierdzenia chciałem żeby spróbował jeszcze raz i raz za każdym Razem to samo , ale pewność mam ze istnieje

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Moze cyferki ci sie pomylily i obrywales po 54k :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja slyszalem nieweim czy to prawda o bocie ktory lonczy konta np 5 Fe i PP i jestes kozak na battle wienc to moze byc to.... co prawda nawet niewim jak ten bot sie nazywa.

Pozdrawiam Dewils

http://4gifs.com/gallery/d/174595-2/Red_dress_awesome.gif

Jeb**** mnie to czy dasz + / -

Miały być rymy i być cudowne

będzie kupisko i mokre spodnie

szef bigpointu to gruba świnia

kałdun od żarcia mu się wygina

jara cygara i forse trzepie

a wy frajerzy uri ładujecie

zbiera ekipę samych baranów

roberadmina i innych chamów

z dupiskiem siedzi w swym wielkim fotelu

i tylko myśli o swoim portfelu

a więc pomyślcie drodzy rodacy

co każdy es dla grubasa znaczy

Opublikowano

po 1 nie odkopuj starych tematów

/close

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...