Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam aima+wh do csa 1.6 nazywa sie: 2L84F8 Loader. No i jest all ok ale jest jeden blad. Zazywczaj biegam z bronia ktora wybiera sie tak: B>4>4 czyli najpierw klikam B potem dwa razy "4" nie wiem jak ona sie nazywa ale to nie istotne w kazdym razie ma ona dwie opcjje przyblizania u Anty-terrorystow i terrorystow. No i zaczynamy kiedy wale w ludzi to wali w glowe i jest ok, ale gdy chce przyblizyc to nie wali mi w ludzi tylko nie wiem czemu gdy strzelam celownik nagle leci w gore czy na bok czy gdzies indziej... .;/ Wtym jest problem gdy wale bez przyblizenia to jest ok a gdy z przyblizeniem to nie jest ok:P.

A i bardzo was prosze nie piszcie:

sciagnii innego aima(chyba ze macie takiego aima ktory nie ma tych waszych "niegroznych wirusow")

sciagnii innego csa nie nie sciagne gdyz na moim kompie dziala tylko ten ktorego mam wiem ze to dziwne ale tak juz jest;/

A i mozecie spytac po co mi przyblizenie przeciez mam aima, lecz ten aim dziala lepiej gdy sie przybliza podobierz lepiej celuje!:)

Bede bardzo wdzieczny jesli ofiarujecie mi swoja pomoc! i dam +

a p.s mam csa 1.6 v35 z v23 tez probowalem i na czysto tez i nic;/ moze to trzeba gdzies przestawic?

A i moze wam sie przyda do uruchomienia tego loadera jest potrzebny plik open32.dgl ktory byl razem z hackiem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego jak opisałeś swój problem, jest to tylko i wyłącznie wina aimbota, który widocznie nie działa w trybie, gdzie broń ma włączonego zoom'a. Radzę, ściągnąć innego aimbota, aby sprawdzić czy inny będzie działał, przy takiej broni jaką kupujesz i w momencie włączenie "przybliżenia". Jest tylko jedna kwestia, obecność tych wirusów jest obowiązkowa, bez nich cheaty, które działają na zasadzie Injectora nie będą w stanie w ogóle działać. Te wirusy, nie są jednak groźne dla żadnego systemu w żadnym stopniu, także nie ma obawy. Jednak to twoja sprawa, czy chcesz z ich korzystać, tutaj nikt nikogo do niczego nie zmusza.

Pozdr, Seldek.

Opublikowano

nie jest to w zadnym wypadku wina mojego aimbota gdyz mam jeszcze 4 kolegow ktorzy probowali na tej broni i im normalnie dziala! dalej prosze was o pomoc. A te twoje niegroze wirusy to wiesz... kazdy tak mowi a jak sie okazuje komus sie system sypie lub kradna jakies konta co prawda cs nie jest na konto no po za steamem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie jest to w zadnym wypadku wina mojego aimbota gdyz mam jeszcze 4 kolegow ktorzy probowali na tej broni i im normalnie dziala! dalej prosze was o pomoc. A te twoje niegroze wirusy to wiesz... kazdy tak mowi a jak sie okazuje komus sie system sypie lub kradna jakies konta co prawda cs nie jest na konto no po za steamem.

och przeprasza, widzę, że posiadasz niesamowitą wiedzę na temat cheatów. Nie masz pojęcia co to jest Injector chyba. One muszą mieć wirusy, by mogły w ogóle działać.

Co do twojego problemu, skoro jesteś przekonany, że na owym haxie, twoim kolegom działa aimbota na broniach z włączonym zoom'em, polecam ściągniecie cheata jeszcze raz, najlepiej niech wyśle Ci, któryś z kolegów który na tym gra. Uwaga, tylko uważaj na wirusy, żeby Ci kompa nie spalił !!!!!!

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...