Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot. spolszczenia questów na Metin2JP.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam takie pytanie gram na Metka2.jp (global) i mam pytanie czy moge jakos zrobic hmm jak to powiedziec .. spolszczenie misji.. zeby bylo wiadomo co i jak :P Z gory dziekuje za odp :)

Opublikowano

ktos takie cos zrobil dokladniej

sciagales jednego globala np pl instalowales latke i grales na innych globalach po polsku ale nie wiem jak jest z questami. chyba to zrobil andrzej (link top 1 reputacja) ale niestety raporcik brak prefiksu

Opublikowano

Nie da się spolszczyć misji dzięki ingerencji w klienta. Misje są na serwerze więc trzeba by je było tam edytować + spolszczało to by wszystkim!

Więc jest to niemożliwością.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

hmm.. ok rozumie. no to moze inaczej . Czy jest taka mozliwosc zeby spolszczyc sobie chodzi mi dokladnie o metin2.jp (global ) kd ku broni i bony ? Bo bylo cos takiego ale nie wiem nei moge teraz znalesc . a pozatym kolega co dawal tam linki byly z bledem. tzn nie mialy zawartosci

Opublikowano

Owszem da się. Wystarczy rozpakować locale_pl z polskiego klienta wyciągnąć pliki - locale_game, locale_interface i (niestety) samemu spolszczyć item_proto. Gdyż na tym globalu mogą być nowe przedmioty a zwykła podmianka by je usunęła.

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...