Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot. blokady dużej ilości kont.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uzywalem FB na 3 kontach HS blokniety oczywiscie i mam taki problem... zablokowalo mi 4 konta bo 2 byly na 1 email ale to nic... all nobki ale moja glowna postac 65 lvl eq +9 byla na innym emailu a mi ja tez zablokowalo i to z godzine pozniej... jak to jest mozliwe dodam ze moze kiedys ale to dawno byly na 1 emailu i potem zmienilem wiec glowna postac wogole nie byla powiazana z noobkami... o co tu chodzi?

Opublikowano

Dziecko, wejdz w e-mail i powiedz za co dostałeś bana, chyba nie będę zgadywać :)

PS: masz odemnie - , będe wspierać dziecko po banie ^ ^ masz nauczke muahah :D

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Powiązanie z kontami.

Jak? Musiałeś małże, przynamniej raz dać handlem. Sprawdzili, i ban :). Sam dostałem ostatnio, współczuje jeżeli 65 to prawda ;p

Opublikowano

Ehhh nie chodzi o to... bana dostalem za fb ale dlaczego mi zbanowali konto ktore nie bylo powiazane w zaden sposob... a po 2 wlasnie sie dowiedzialem ze kumplem ktory lowil tym kontem z 3 tyg temu tez dostal bana na glowna postac... to nie ma sensu... sprawa wyglada tak... lowie 3 kontami blokuje mi emaile a po godzinioe wszystkie moje mozliwe konta + kolegi, ktore nigdy nie bylo na moim emailu ani nawet moim ip laczone... nie zale sie tylko ostrzegam was i jestem ciekawy jak to mozliwe...

Opublikowano

Sprawdzali logi z handlem tylko takie rozwiazanie wchodzi w gre;/

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...