Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Messi Czy Ronaldhino Czy Eto ?

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który pi?karz dla was lepszy ?

• Ronaldhino
      10
    • Messi
      17
    • Eto
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 100% Messi poniewaz bardzo dobrze umie grac poza tym co tu bede opisywal wystarczy obejrzeć mecze barcy argentyny itp ;)

Opublikowano

Rolandinho :> gdyby nie zaniedbał obowiązków w Barcy pewnie do tej pory by w niej grał i dalej zdobywałby złote piłki ;)

icecubea.png

Opublikowano

Czemu są tutaj tylko piłkarze którzy są bądź byli związani z Barceloną?

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

@upik 100% mam to samo zdanie "El Fenomeno" mógł być tylko 1 a cristiano się sprzedał poszedł na pieniądze i pozostawił w mu :( Oczywiście Messi jako że jestem fanem barcelony od początku mojego interesowania się piłkom nożnom. Ronaldinho dla Mnie zawsze będzie Wielki ,gdyby nie przejscie do Ac Milan ...

Opublikowano

Eto bo jak gram w Fife to zawsze strzelam najwięcej goli

Pomogłem? Postaw add.png

Nie pomogłem? Nie stawiaj nic!

8726.gif25358.gif

minecraftus.png

50 postów [x] Mam mało postów ... Wiesz dlaczego?

100 postów [x] Bo nie spamuje jak neo kid!

150 postów [-]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Pasjonat
Opublikowano

Po 1 nie można ich ze sobą porównywać ponieważ autor tematu na 1 rzut oka widać że jest za barcelona/ Gdzie są tacy piłkarze jak Zidane,Raul,Henry,?.Co do waszych opini na temat C.Ronaldo zwłaszcza mówie tu do kibiców barcelony wasz Xavi też ma sporo żelu.Pozdrawiam

131916.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

1. Messi

2. Eto'o

3. Ronaldinho

Messi najlepszy technicznie i piłkarsko z tej trójki, do tego dość długo trzyma formę. Eto'o swego czasu strzelał najwięcej bramek dla Barcy, był tak na prawdę lepszy niż Ronaldinho, który miał lepszy marketing :D . W ogóle przereklamowany ten "Roni" trochę był, pograł dobrze z 2 lata, a potem to już głównie granie w reklamach jak Beckham. Tak w ogóle to Zidane kładł na łopatki tych "Barcelończyków" :P

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

@assasynek13

Ty się lepiej zainteresuj słownikiem, a nie "piłkom nożnom"

Z trojga złego wybieram Ronaldinho, a tak poza tym to tylko Zinedine Zidane!

Zizou

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...