Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie omG

norszard11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam 21 lvl w chinach Nuker, i gdy ustawilem sobie tego bota na 20 lvlu na White Tiger to normalnie chodzil sobie tam na expienie potem wracal do Jangan itp.Teraz wbilem 21 lvl i zamiast bot chodzic tam na expienie to on sie teleportuje do Donwhang i tamtędy chce isc na expienie.A ja nie chce zeby on sie teleportowal tylko zeby chodzil (znaczy na koniku ale mniejsza o konika)(strace kase,dedne itp).Co zrobic zeby on sie nie teleportowal tylko zeby chodzil tam na expa?

Opublikowano

Ten bot wybiera najkrótszą droge na spota. Jeśli bliżej ma z dowhang niz z jangan to nic nie poradzisz.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

omG...Wydateek a ja kasy nie mam...Jakiś inny bot?o.O

@edit

Zrobilem tak jak radziles i nic, bot leczy konia ale nie daje rady...bo za duzo ich jest...geniusz

Opublikowano

masz bodajże 5 subfor o botach. Pozostałe 4 boty maja tak ze sam robisz droge na spota. Nie moja wina ze kupiles se jednego potiona i myslales ze dojedziesz. Szczerze to lepiej se pograj normalnie, a jak już nabierzesz jakiegos pojecia o tej grze to dopiero zacznij bocić.

@down

nie rozsmieszaj mnie. Wogle kupiles pota dla konia czy probowałeś zwykłym potionem? Ja jakoś na spot z mobami lvl 34 dojeżdałem na tym koniu (red horse) i mi nie padał.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
omG...Wydateek a ja kasy nie mam...Jakiś inny bot?o.O

@edit

Zrobilem tak jak radziles i nic, bot leczy konia ale nie daje rady...bo za duzo ich jest...geniusz

"omG..." to nie uzywaj bota widzisz jakis problem bo ja nie... robiz tylko spam

• Dodaj nową pozycję...