Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Gram ninją ( narazie daggerem) ale nie wiem kim grać od 30lvl. ? Eq mam nawet dobre( lwia mrowka od 34 +7 1,5k pz defa+2 witala+3, jelonka +9 sr 25 5 bonow, kozy+1 sr 33 um-10 4 diably, kozy+9 sr 13 kd +3, 5katna+8, kolcza+7, reszta slaba ( od 1lvl +6,7) ). Moje pytanie brzmi: Kim grać od 30lvl? Archerem czy daggerem?

P.S. Gra ktoś na twierdzy w chunjo?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dager exp archer pvp jelon jakby miał te 5 bonów było do expa to nawet dobry do poli dagerem se graj potem nawet dobry w pvp ale archer lepszy :) w pvp od dagera

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

Kasy to ja mam zaledie 11,5kk. Bo sie okupilem. A jeszcze musze kupic branse 1k pz i ebony +7. Wiec odejdzie. Jednak bede gral daggerem, Trująca juz na m1 bo na m2 nie weszla. Mam juz 28lvl, a dopiero dzisiaj rano ok 8 zaczolem grac wiec nawet dobrze jak 1h odeszla bo lurowalem ziomkowi ktory nie dawal rady spota pajakow na pustyni ale wbilem tam 1,5lvl. Sry za bledy ale sie spiesze. Modek mozna zamknac, Dzieki wszyscy. Daje all +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...