Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Obsługa Agbota

shadow55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jesli wam bot lata i nie atakuje mobow moze miec zla range mobow ustawionych ja dlem -4-90 i atakuje

lvl moob macie w nawiasie jakie bedzie atakował

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robie wszystko według poradnika. Kiedy daje START BOT bo postać mi biega sama nie bije nic nie robi tylko biega.

Prosze pomużcie!!!

Opublikowano

Nie da się tak ustawić ;] To jest tylko darmowy bot ...

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Admin Cienia
Opublikowano
Może mi ktoś powiedzieć jak ustawić żeby bot najpierw użył imbule a później skile??

Jak ustawisz jako imbue to będzie jako pierwszy używał tego.. u mnie bynajmniej tak robił.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mam problem z botem gdy ustawiam go na spocie wpisuje x,y uruchamiam i on mi biega po cełej takli zamiast ustawionego miejsca polowanie ocb??

Admin Cienia
Opublikowano
Mam problem z botem gdy ustawiam go na spocie wpisuje x,y uruchamiam i on mi biega po cełej takli zamiast ustawionego miejsca polowanie ocb??

Taką pozycje jaką masz w hunting area musisz ustawić w skrypcie w ostatniej linijce walkscripta.

Admin Cienia
Opublikowano
Mam problem konfiguruje sobie ag bota zalaczam go razem z nuconnectorem, wlączam loadera i wyskakuje i blad "execute the Silkroad.Exe" co moge zroibc ?

Musisz mieć oryginalny sro_client, poszukaj bo dawałem już na forum, btw usuń nuconnectera i ściągnij srproxy bo nuconnecter ma keyloggera. ;]

Opublikowano

mam orginalny dopiero co instalke robilem chyba ze pozostalosci jakies sa po starych botach w plikach;/ Po co udostepniacie pliki w ktorych jest key log ;/?

Admin Cienia
Opublikowano
mam orginalny dopiero co instalke robilem chyba ze pozostalosci jakies sa po starych botach w plikach;/ Po co udostepniacie pliki w ktorych jest key log ;/?

To nie my pisaliśmy nuconnectera? A keylogger nie taki jak sobie wyobrażasz ale i tak hasła i loginy przechwytuje.

Opublikowano

Ja sprawdziłem i wszystkom mam tak jak powyżej, a bot i tak nie atakuje sam mobów dopiero jak one jego. Co jest nie tak?

USTAWILEM OD -140 do 140 i śmiga perfekt:D

Opublikowano

Pomoze mi ktos jak ustawic i czy mozna ustawic w AgBot zeby tylko zbieral Qwesty .

ThX z GoRy...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pomocy!

Gdy ustawiam weapon durbality w return to town np. na 5 to gdy już jest 5 bot wariuje i zmienia ciągle na rod , później na staff itd.!

Broken Equip mam na 1

Avg Equip dur na 5

pomocy pls..

• Dodaj nową pozycję...