Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Vexilia

Kastek

Zagrasz na serwerze?  

113 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• tak
      80
    • nie
      33

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatni raz HA dal info ok. 11 tutaj na forum, na xacie ok. 13 a teraz go wcielo i huj wie gdzie jest...

A myslalem ze on bedzie 1 ktory da rade wystartowac serwa na czas.. Ale nie bo po co...

Szczerze to co raz bardziej watpie w tego dedyka;/

No niestety al taka jest prawda nie dal zadnego info od ok. 10h O_o

Jesli tak jest przed startem serwa to co dopiero bedzie po... ;/

Opublikowano

NAPEWNO JUŻ SERWA NIEMA <albo se GA/HA znajdzie nowego gościa co się zna na robieniu dedyka <ponieważ odeszedł od niego członek który robił cały serwer > tera odszedł i serwer stoi w miejscu wiec nawet nie czekajcie bo pewnie już serwa niema <333333 Ave W K S >

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

NAPEWNO JUŻ SERWA NIEMA <albo se GA/HA znajdzie nowego gościa co się zna na robieniu dedyka <ponieważ odeszedł od niego członek który robił cały serwer > tera odszedł i serwer stoi w miejscu wiec nawet nie czekajcie bo pewnie już serwa niema <333333 Ave W K S >

Jak nic nie robie? moze czasem prosilem kogos o pomoc w czyms, a ty szakal taki cwany a na ts tylko pisales i to z bledami bo powiedziec nic nie umiales, dlatego wyjdz, nad serwerem siedze codziennie wiele godzin staram sie i uwierz mi ze umiem duzo rzeczy robic:)

Dlatego hot 12latku wyjdz z tego tematu

http://www.vexilia.pl/

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Kostek 12 lat to ma twój chłopak <serwer jak ruszy to będzie dno nic więcej> wielki z ciebie programista co ktoś musi robiĆ za ciebie bo ty nic nie robiłeś i tera pewnie też masz kogoś nowego co za ciebie robi ....

Poprzez nienawiść zyskuję siłę;

Poprzez siłę zyskuje potęgę;

Poprzez potęgę osiągam zwycięstwo.

Opublikowano

Gozdzikowa, nie wiesz, nie znasz mnie, nie wtracaj sie. Cos sie nie podoba w serwie? To wyjdz z tematu i nie graj jak powstanie:)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Dobra, widze ze juz nie ma chyba sensu czekac na serwa;/ No sry kastek ale musialem to powiedziec...

Nikt nie wie w jakim stopniu serwer jest skonczony, i nie wiadomo czy w ogole bedzie kiedys ON, a nawet jak juz bedzie ON

to nie bedzie na nim gralo za duzo ludzi....

W tym temacie nikt sie nie udziela, przegladaja go aktualnie 2 osoby (w tym ja O_o)

Jesli serw ruszy kiedys to moze wbije ale zalezy ile jeszcze przeciagal ten start...

Opublikowano

Misiek, straciłeś wiarę? ;3

Troche tak...

Bo powiedz ile mozna czekac? i zeby jeszcze wiedzial ze ruszy an 100% ale tego nie wiem...

Aha i dzieki za -

-_-

Thx...

Opublikowano

witam wszyskich mam taki problem z metinem2 priv jak go uruchamiam to nic sie nie wlącza na początku ładuje się a zaraz przestaje co mam zrobic ? prosze o pomoc / z góry dziękuje

Opublikowano

Bedzie dzis ON?

Jak tak to napisz tutaj Trzymam kciuki za was(ciebie)

Pozdrawiam!

VinD

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Zapowiedź bardzo fajna ale ogarnij to tak jak w tej zapowiedzi

http://www.mpcforum.pl/topic/300345-zapowiedz-metin2-x-world-s2/

Opublikowano

Jak widzicie wszystkie serwy opozniaja start no nie? Bo to naprawde ciezkie jest, zawsze sa komplikacje,(np u nas ktos sie wlamal, dlatego teraz robie super zabezpieczenia), a serwer ruszy, po ciezkich dniach zrobilem sobie 2 dni bo nie jestem maszyna i musze odpoczac:) Od jutra rana siedze caly dzien i go ogarniam:)

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

serwer w zasadzie gotowy potrzebuje testerow:) I najlepiej jakby ktos sie znal na pliczkach gdyz mam 1 malenki problem;p

GG: 11716970 o konto pisac

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...