Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

Xezraf

Minecraft  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. ludzie ten minecraft niechce sie wlonczyc mi

• normalnie mi sie niechce wlonczyc biore wpisuje login i haslo a potem czarny ekran tego minecrafta co mam robic xD
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz ku*wa to, co Ci podałem. A jeśli nie działa, to powiedz co się dzieje...

Btw. Powinien być tu wstęp od minimalnie lat 13. A takim delikwentom jak ten bana... Nie dość, że za spam to i za multi-posty

Xezraf kup za 15 dolarow oryginalnego minecrafta to bedzie okej..

9 latek i myślisz, że kupi? :O

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

1.Kup słownik

2.Prawdopodobnie instalowałeś mody(biorąc pod uwagę twoją wypowiedź to wątpię byś był w stanie to zrobić) i to jest przyczyną twoich problemów,najszybszą metodą bedzie reinstal gry

Opublikowano

Astvill nie mam 9 lat tylko mu pisze ze jak ma problem a nie poradzi sobie z odpowiedziami zawartymi w forum to najlatwiej mu bedzie kupic

Istnieje około 20 aniołów... 10 śpi na swojej chmurce... 9 radośnie się bawi... A jeden właśnie to czyta ;*

Jeżeli pomogłem proszę o "+'

Opublikowano

to bylo skierowane do mnie tak przy okazji ? :)

Nobskiller ok juz nie bede

Istnieje około 20 aniołów... 10 śpi na swojej chmurce... 9 radośnie się bawi... A jeden właśnie to czyta ;*

Jeżeli pomogłem proszę o "+'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...