Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Status Veterana

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak skonfigurować ps3 z pc... Bo jak wchodzę na stronę battlefieldbadcompany2.com to pisze, że mam 0 lvl w bfbc2, a mam co prawda mały(4), ale jest więc?? Nie wiem jak to zrobić, a kumpel mi pisał że jak chcę odblokować f2000 to coś tam trzeba zrobić żeby mi staty pokazywało na stronce itp.

Bo biorę na tej stronce ''stats freshness'' i nic nadal jest 0 lvl???

Opublikowano

To jak skonfigurować ps3 z pc... Bo jak wchodzę na stronę battlefieldbadcompany2.com to pisze, że mam 0 lvl w bfbc2, a mam co prawda mały(4), ale jest więc?? Nie wiem jak to zrobić, a kumpel mi pisał że jak chcę odblokować f2000 to coś tam trzeba zrobić żeby mi staty pokazywało na stronce itp.

Bo biorę na tej stronce ''stats freshness'' i nic nadal jest 0 lvl???

Nie wiem o co chodzi, ale w bf bc f2000 odblokowujesz normalnie bijąc pkt szturmowcem. Za weterana dostajesz m1 garand. Mam też weterana i nic nie wpisywałem, a dostałem automatycznie, nawet nie wiem kiedy

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

swist2 Chodzi mi o Battlefield Bad Company, a nie o Battlefield Bad Company 2... A tam wcześniej to mi chodziło o to, że na ps3 mam 4 lvl w bfbc2, a na stronce pisze mi żę mam 0 lvl???

Opublikowano

Ludzie... Status weterana zależy od ilości zakupionych gier z serii Battlefield... Nie trzeba nic robić... Ja np. grałem zawsze w BC2 i nie miałem tego statusu, ani M1 Garand, a jak kupiłem BF3, to automatycznie dostałem status weterana [1] i odblokowano mi M1 Garand.

:>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...