Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Kradzież.

bargok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, jakichś skur***!!!! opierd**** mnie z konta steam z grą Call of Duty: Black OPS. I do tego włamał mi się na e-mail i zmienił w profilu e-mail. Jak mogę odzyskać to konto. Błagam pomocy !!!! :(((((

Opublikowano

Napisz do steam support, oni zajmują się sprawami kradzieży lecz licz się z tym że poczekasz sobie 2 - 3 tygodnie na maila powrotnego. O ile pamiętam to w steamie mozna bylo chyba odzyskać hasło z pytania na ktore odpowiadałeś przy zakładaniu, no ale sprawdź.

Opublikowano

Tak, ale by znać secret question musze podac e-mail, a ten co mi zaje**** konto zmienił e-mail. Doi steam supportu napisałem już wczoraj, dodałem zdjęcie z oryginalnym cd-keyem z książeczki. Mam nadzieje, że da się odzyskać konto.

Opublikowano

@2x UP

No więc w czym problem? Wysłałeś? To poczekaj. Zrobiłeś ten temat, po to, aby się pochwalić, że Ci konto zajumali? Czy też miałeś jakieś inne, ukryte cele

[...]poczekasz sobie 2 - 3 tygodnie na maila powrotnego

Terminem oczekiwania na odpowiedź jest góra tydzień, więc o czym ty mówisz

Mi odpowiedź przyszła na drugi dzień od wysłania...

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

No mam nadzieję, że długo nie będę czekać. Ale jak patrzyłem na forach to pisali, że czeka się jakieś 2 - 3 tyg. Ale zastanawia mnie czy odzyskam konto jak ten typ zmienił e-mail ;/

Opublikowano

Jest chyba opcja przypomnienia hasła jak się nie pamięta e-mail. Spróbuj tak zrobić. Nie wiem na 100% że tak się da zrobić, aczkolwiek coś mi się przypomina że tak można było zrobić.

Opublikowano

wtedy przychodzi hasło na e-mail, a typ co mnie hacknoł zmienił e-mail -,-

Opublikowano

Brawo. Niech zgadnę wlazłeś w link gdzie dają "darmowe gry"? Jak tak, to już będę płakać ze śmiechu.

Zarejestruj się w supporcie steam'a, wyślij im CD Key'a, powiedz, aby zmienili Ci emaila, na którym jest konto, potem wysyłają Ci link do resetu hasła, done.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie, nie wszedłem w żadną stronę gdzie rozdają darmowe gry. Ale mam newsa, otóż spróbowałem się zalogować na konto z użyciem starego hasła i wyskoczyło mi, że konto zostało zablokowane. I teraz moje pytanie, czy to oznacza iż support steam podjął jakieś środki działania, aby oddać mi konto czy co ?? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Ok. Konto odzyskane, dzięki wszystkim za pomoc.

Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...