Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Expiseasy.V2 Zajrzyj

kAcAMaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z Exp Is Easy V2. wszystko mam zrobione tzw. Zablokowanego HS-a . Całe oprogramowanie zainstalowane.Lecz jak mam Injectora i go włączam to jest OK , ale problem dopiero zaczyna się jak odpale metina. Otóż jak odpale już metina nie wyświetla mi się okno z Hackiem. Co moge zrobić. Za odpowiedź daje dziesięć +/- zależy kto co woli...

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)

Opublikowano

Zablokowac go programem "lock.exe"

Daj mi sekunde już ci podaje linka :)

@edit...

Proszę :)

http://www.speedyshare.com/files/25768840/Lock.exe

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d212d5e91e13cc77d115a4ff3ecd00c3f51da151833a9102fd1c822f90240f05-1291963127

Apsik

Opublikowano

@1ooPrOYT2

A mógł byś mi powiedzieć jaki blik mam zablokować. Bo nie wiem. Injectora czy co ?

Opublikowano

raczej expbot juz nie będzie działać :/

Witam Mam Do Zaoferowania Konto w Metin2.pl NInje 45 levle Boj Servwades s.16 shinso z bojem bez eq archer skile m5/m6 i na innym koncie sure 49 level kronos bm bez eq i boja konta są moje niekradzione daje z email ponieważ niegram na tamtych severach wzamian chce szamana/szamanke na astralu S.5 Żulci (Chunjo) 30+ lub jakąś inną postać 37+ może być bez eq :D

O Więcej Info Na GG:10720104 Lub Skype :seba1414141

Cześciej jestem na skype niż gg

Pisz nawet gdy ofline

Dorzuce Woja 31 Phebos

Opublikowano

Sory nie sprawdzałem tematu :)

Pliki które masz zablokować nazywają sie:

ahnrpt.exe

hslogmgr.exe

Oby dwa pliki znajdują sie w folderze hsield, który jest w folderze z Metinem :)

Pozdrawiam

Apsik

Opublikowano

Ja zablokowalem tym, wkleilem hshield od kamera i działa :)

Nie blokowalem bypassem Misiekkantos'a .

Zaraz wam dam full tut jak to zablokować

@Edit..

http://www.mpcforum.pl/topic/263624-tutorialjak-zablokowac-hackshielda/

Apsik

Opublikowano

wkleiłem od kamera hs6 potem zablokowałem programem lock.exe uruchomiłem injecta perx dałem tam elitecheaters.dll i mobberhack.dll odpaliłem grę wbiłem do gry i buh błąd

DETECT_GAME_HACK
Undefined hacks (0x30000072e)

a tobie normalnie wszystko działa ?

Opublikowano

Jak nie ma okienka? Nie rozumiem...

Wytlumacz co ci sie dzieje.

@Up.. Własnie przez mobberhacka tak sie dzieje...

Nie wiem czemu ale mi to samo wyskakuje, ale tylko i wyłącznie przy moberhaku. Sprubuj bez niego powinno zadziałać :)

A na moberhacka jeszcze cos znajde

Apsik

Opublikowano

ja też nie hmm. zablokowałem bybassem może cos nie tak ??? Jeszcze spróbuje tym od kamera HS zaraz dam Edita

Opublikowano

chyba easymetin2 tylko zostal do zabawy;/

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

już tłumaczę : Jak odpalam metina i mam już odpalonego injectora to normalnie wchodzi do gry injector się wyłancza ale przed wyłączenie injectora pisze ExpIsEasy 1/1 injected czu cos takiego i mi sie injector wyłącza. Wchodzę do gry i nic.. nie ma okienka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...