Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Zarabianie na rudach jest opłacalne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys grałem wojem , ale go zjebałem i mam 30lvl i gram ninja. i czy opłaca mi sie zarabiac tak że bede jeździł nim (wojem) i kopał rudy? eq sprzedałem. czy dać se siana z tym? i gdzie najlepiej jeżdzić?

podobno na górze sohan jest duzżo ród ale niewiem jak często sie je spotyka.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Najwięcej rud występuje w Świątyni Ezotów na początkowych platformach i na końcu przed DT(tam, gdzie występują żaby).

i w dolinie

raczej nieopłacalne bo za czym na coś sensownego się dorobisz to miną wieki

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

ale jak po górnikuje troche i zrobie kilka przetopów to moge jes sprzedać za 5-8kk

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

ale za te 5-8kk to za dużo nie kupisz..

Już bardziej się opłaca wydać te 15-20zł i masz 1kkk na allegro

Opublikowano

tylko że stary mi niepozwala przelewów robic

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

To nie musisz przelewu robić wystarczy iść na poczte, a rodzice się nawet nie dowiedzą , ze kupileś coś na allegro.

matjes4.png

Opublikowano

Nie opłaca się, za dużo roboty, za mały zysk.

@Tibiozaur. Są tacy co po zaksięgowaniu przelewu od razu dają, nie trzeba tyle czekać

Opublikowano

Nie opłaca się, za dużo roboty, za mały zysk.

@Tibiozaur. Są tacy co po zaksięgowaniu przelewu od razu dają, nie trzeba tyle czekać

<font color="#6AED03">M</font><font color="#6CE907">a</font><font color="#6EE50B">s</font><font color="#71E10E">z</font><font color="#73DD12"> </font><font color="#75D916">r</font><font color="#77D51A">a</font><font color="#7AD01D">c</font><font color="#7CCC21">j</font><font color="#7EC825">ę</font><font color="#80C429">.</font><font color="#83C02D"> </font><font color="#85BC30">G</font><font color="#87B834">d</font><font color="#89B438">y</font><font color="#8CB03C"> </font><font color="#8EAC40">p</font><font color="#90A843">ó</font><font color="#92A447">j</font><font color="#959F4B">d</font><font color="#979B4F">z</font><font color="#999752">i</font><font color="#9B9356">e</font><font color="#9E8F5A">s</font><font color="#A08B5E">z</font><font color="#A28762"> </font><font color="#A48365">n</font><font color="#A77F69">a</font><font color="#A97B6D"> </font><font color="#AB7771">p</font><font color="#AD7375">o</font><font color="#B06E78">c</font><font color="#B26A7C">z</font><font color="#B46680">t</font><font color="#B66284">ę</font><font color="#B95E87"> </font><font color="#BB5A8B">z</font><font color="#BD568F">r</font><font color="#B85991">o</font><font color="#B35B93">b</font><font color="#AF5E95">i</font><font color="#AA6197">s</font><font color="#A56499">z</font><font color="#A0669B"> </font><font color="#9B699D">p</font><font color="#976C9F">r</font><font color="#926FA1">z</font><font color="#8D71A3">e</font><font color="#8874A5">k</font><font color="#8377A7">a</font><font color="#7E79A9">z</font><font color="#7A7CAB">,</font><font color="#757FAD"> </font><font color="#7082AF">i</font><font color="#6B84B1">d</font><font color="#6687B3">z</font><font color="#628AB4">i</font><font color="#5D8DB6">e</font><font color="#588FB8">s</font><font color="#5392BA">z</font><font color="#4E95BC"> </font><font color="#4A98BE">d</font><font color="#459AC0">o</font><font color="#409DC2"> </font><font color="#3BA0C4">d</font><font color="#36A2C6">o</font><font color="#31A5C8">m</font><font color="#2DA8CA">u</font><font color="#28ABCC"> </font><font color="#23ADCE">z</font><font color="#1EB0D0">r</font><font color="#19B3D2">o</font><font color="#15B6D4">b</font><font color="#10B8D6">i</font><font color="#0BBBD8">s</font><font color="#0CB7D7">z</font><font color="#0CB3D6"> </font><font color="#0DAFD5">z</font><font color="#0EAAD4">d</font><font color="#0FA6D4">j</font><font color="#0FA2D3">ę</font><font color="#109ED2">c</font><font color="#119AD1">i</font><font color="#1296D0">e</font><font color="#1291CF"> </font><font color="#138DCE">p</font><font color="#1489CD">r</font><font color="#1485CC">z</font><font color="#1581CC">e</font><font color="#167DCB">k</font><font color="#1778CA">a</font><font color="#1774C9">z</font><font color="#1870C8">u</font><font color="#196CC7"> </font><font color="#1A68C6">i</font><font color="#1A64C5"> </font><font color="#1B5FC4">d</font><font color="#1C5BC3">o</font><font color="#1D57C3">s</font><font color="#1D53C2">t</font><font color="#1E4FC1">a</font><font color="#1F4BC0">j</font><font color="#1F46BF">e</font><font color="#2042BE">s</font><font color="#213EBD">z</font><font color="#223ABC"> </font><font color="#2236BB">y</font><font color="#2332BB">a</font><font color="#242DBA">n</font><font color="#2529B9">g</font><font color="#2525B8">.</font><font color="#2621B7"> </font>

Opublikowano

Nie jest. Lepiej łowić na FB (Fish bocie) niż kopać rudy. :mellow:

mocaszsygna.png

Moje TuTy:

Bezpieczne łowienie Fb - jak łowić bezpiecznie w Metin2 ! Jedyny taki sposób !

Schodzę na multikonto. Narka XxMocaszuxX xD

Opublikowano

ale jak wykryją fb to dostane bana a tego niechce więc go nie używam

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

poszukaj jakiegoś miejsca na fb ja łowie w ziemi tam gdzie nikt nie chodzi i od 7 dni bana nie dostałem a łowie 7 godz dziennie

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

szczerze osobiście nigdy nie korzystałem z tej metody ale słyszałem , że się opłaca a najlepiej chodzić do Świątyni Hwang .

wampkopiakopia.jpg

Opublikowano

Dobra, myslę, że dostałeś już wystarczającą ilość odpowiedzi

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...