Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Yangi Na Allegro ..

Gość Vesth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Zauwazyłem ze na allegro zaczeli strasznie tanio sprzedawac yangi .. 2 dni temu jeszcze po 20 zl a teraz ? po 13 zl ...

Tutaj macie link do aukcji - http://allegro.pl/me...1468876076.html

Powiem tyle ze allegrowicz nie oszukuje .. Kupowalem od niego yangi i wszystko ok . Dobry kontakt .

Piszcie co myślicie o tych yangach .. Może sprzedają je dlatego tak tanio bo myślą ze je zresetują ?

Opublikowano

Nie oszukują bo nikt nie jest taki głupi ,żeby sobie cypał robić .

Ja myśle o "tych" yangach ,że dobry zarobek mają Ci co je sprzedają. Tylko w grze może byc troche gorzej, bo dzieci "kasiaste" poproszą rodziców to im kupią:P A Ci co nie mają kasy będą gorsi.

Teraz ludzie wiedzą jak zarobić posiedzi na Fb polowi troche małży sellnie i na allegro... niezły zarobek .

Nie gram już w metka od długiego czasu ale mysle ,że te yangi z allegro powinni zlikwidować. Tak wgl, to dziwi mnie fakt ,że firma wydająca metina i admini się tym nie interesują, przecież oni na tym tyle kasy tracą, chyba że to oni sprzedają na allegro... ??

1363095337-U286162.png

Opublikowano

na metin2.cc za 21 złotych było 2kkk więc nie wiem czy tak tanio je sprzedają..

Sprzedają bo mają dużo kasy a inni też zniżają ceny..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

tak ale nie wszyscy umia / moga kupowac na metin2.cc i allegro jest wygodniejsze .

Opublikowano

Tak wgl, to dziwi mnie fakt ,że firma wydająca metina i admini się tym nie interesują, przecież oni na tym tyle kasy tracą, chyba że to oni sprzedają na allegro... ??

Stawiam na to, że sprzedają...

/// Skąd niby na nowych serwerach po 1 dniu już 1kk sprzedają?=.=

Opublikowano

Stawiam na to, że sprzedają...

/// Skąd niby na nowych serwerach po 1 dniu już 1kk sprzedają?=.=

Napewno to oni , bo inaczej już by się tym zajeli:) Tylko dziwne jest to czemu nie sprzedają tego normalnie np. na stronie osobny dział?:P

Chyba ,że znowu jakiś przekręt... Gm-i i , pewnie ustawiają sobie postać(z innego kompa lub proszą jakieś dzieci ) z fb i zarabiają , bo yangów ani żadnego eq nie mogą dawać... zablokowane:D

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Na metin2.cc 3kkk kosztuje 8,21 EUR, więc wychodzi ze 10 zł z groszami za 1kkk. Proste, gość kupuje taniej i sprzedaje drożej. Pozostaje tylko pytanie skąd ci z metin2.cc mają tyle miliardów yang, to już przechodzi ludzkie pojęcie :huh: .

Edit oczywiście chodziło mi o 3kkk za 8,21 EUR, nie 3kk

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Na metin2cc 3kk kosztuje 8,21 EUR, więc wychodzi ze 10 zł z groszami za 1kk. Proste, gość kupuje taniej i sprzedaje drożej. Pozostaje tylko pytanie skąd ci z metin2cc mają tyle miliardów yang, to już przechodzi ludzkie pojęcie :huh: .

1kk*100 pc to już "jakaś sumka"

Jak by takie boty, zebrały na 100pc jednocześnie (albo 10x10acc) np takie 100kk to już mają niebo kasy.

No i koniec metinka.

Opublikowano

Metin2 Metin Yangi Wszystkie serwery .

potem pisze ze procz syriusza wiec tez robi nie feer i mozna z nim wygrac bo pisze ze wszystkieserwery a potem procz s25 czyli 1 przeczy 2

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Metin2 PL ma niezły zarobek...is + yangi na allegro...(bo wiadomo że sprzedają)...po prostu żenua...ale fakt faktem że gra tam najwięcej osób...więc kase tłuką niesamowitą...

Opublikowano

Metin2 PL zaczynał się być kiepski od jakiś 3 miesięcy, a jest co jest ... GM-i niczego nie umieją teraz dopilnować. Dawniej potrafili wyłapywać boty jeden za drugim i aż tylu aukcji na allegro nie było. Ale to było kiedyś

Opublikowano

Ale i tak nie długo nie będzie mozna na allegro kupować yangów . Team Metin2.PL cos pewnie wymyśli ehh ... ^^

Tak mysla od paru lat nad bugami botami i yangami i **** wymyslili.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

ale skad ludzie by mieli tyle yangow ! skoro 1kkk srednio dziennie kupi 15 ludzi ;/ na jednej aukcij, do tego jeszcze team nie prubuje zarac temu wg mnie odp jest jedna ;] chyba wiecie jaka :D

reflink

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

traca ludzi przez yte yangi ja przestałem grac patrze a tu 26lvl pokazuje mi eq takie ze ;p mam 80lvl ;p xD inudny jest zobaczycie na metku nie długo tylko boty zostana jak tak dalej pojdzie ;p ;)

reflink do gry przrglądarkowej

Opublikowano

o kurna jestem ciekaw jak ta cena nisko spadnie, widzieliscie tam goscia kupil 30 paczek 1kkk [skurwysyn] ciekawe jak wygladaja tranzakacja xD

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@top

Teraz po 10 zl sprzedaja ;/ jesli team czegos nie zrobi to 1kkk za jakies 2 miechy bedzie kosztowało 2zł ;/

Opublikowano

Ceny w metinie podrosły więc i ceny yang spadły bo kiedyś mogliśmy se kupić full eq stalke +9, lwią +9 , i wiele wiele rzeczy za 500kk,a teraz riby śr. 10% kosztuje ile? 180kk na Syriuszu.

A takie lekkie odejście od tematu to patrzcie, gość musi mieć sporo kasy.

User Cena Sztuki Data

B...7 (312) 12,75 zł 30 nie 20 lut 2011 19:51:09 CET

Opublikowano

Na gameci.com i metin2.cc 3kkk kosztuje 8 $ to około 24-25 zł, 1kkk na allegro wystawi koleś za 10zł i na 3 sztukach ma już około 5 zł. Najlepiej by było jakby zwiększyli limit yang do np. 20kkk w eq i 20kkk na handel i tobół bo tak to lipa nic sie nie da kupić na wyższym lvlu, bo zaraz cie robią w jajco, biorą przedpłate, i log.

@Edit już neo minusują.

Kolekcjonuje + :)

Cokolwiek mi dasz dzięki za poświęceni mi czasu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...