Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tradehack Fake Czy Prawda

Th Istnieje Czy to Tylko Fake  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Istnieje Trade Hack ?? Na Pl

• Tak
      9
    • Nie
      41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Jest możliwe aby istiał jakis Th na pl ?? Wlasnie obejrzalem film i nie wiem czy to key . A pozatym na pewnym servie od jakiegos czasu kazdy mowi ze pewnie gracz to zlodziej i ma Th . (ukradl koledze cale eq ) i nie tylko mu . Udzielac sie w ankiecie i komentowac

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Jakieś pierdoły a nie trade hack..

Trade hack istnieje tylko na serwery hamachi a ten filmik to fake + 25 grudzień 2009.. Więc jakby istniał to dawno by ten hack był na mpc

Jak dla mnie fake

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@Up A co sadzis o tym gosciu co kradnie itemki kazdemu 70 + , ( nie bd podawal nazwy serva i jego nicku ) no ale kazdy mowi ze mu eq ukradl . To jak mu ukradl ??

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Może ściągają jakieś pliki/key'e no i w taki sposób ma hasła..

Jakby tradehack istniał to metin by padł.. Może istnieje ale ma go garstka osób

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jesli osoba okradajaca nie zaingeruje w komputer / gre ofiary to nie ma takiej opcji... wlaczam metka mowie do kogos pokaz item on pokazuje i zatwierdza... kiedys bylo cos takiego, ze wysylalem i mowiles ze super hack typek odpalal i mu cale eq na ziemie wypadalo...

Opublikowano

Może istnieje na globala, ale nikt go nie udostępnia żeby się nie rozpowszechnił bo każdy wie jakie byłyby skutki.

Tak czy inaczej jeżeli istnieje to ma go "garstka" osób, tak jak to napisał x070x

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Nie wiem czy istnieje ale jestem bardziej nastawiony na tak bo wiem co sie dzialo na PL

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

3xUp

Hehe to był czasy ;p zarąbałem tak całe eq jakiemuś wojowi 74 lvl ;P stal +7 kd +4 złodziej+5 kd +4//parta+9/nimfa+9 ;P eq itp. ale 2 dni potem dostałem bana ;P xD

Th nie istnieje od zawsze tak uważałem ;P na Yt jak ktoś potrafi używać niektórych programów może sobie zrobić z filmem wszystko więc .... ;P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...