Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacznę od tego, że nie wiem jak nazwac ten temat xD Więc zrobiłem sobie domek w górach, wtedy zauważyłem pół drzewa, ucięte pionowo. Zrobiłem sobie ten domek budowałem go 14 dni Minecraftowych, był chyba 89x165 :D i zapisałem sobie save`a. Wchodzę po godzinie na swojego save`a i ucieło mi pół domku, pionowo xD Szkoda mi tego domku, więc zbudowałem sobie w innym miejscu trochę mniejszy i znów zapisałem. Po chwili otworzyłem znów swojego save`a i dalej to samo :( I nie wiem co z tym zrobic... Jakieś błędy w grze czy co? Jeżeli wiecie jak pomóc to pomóżcie :D Dam dużo +`ów :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Ehh nie pomogłeś mi , jak zobaczyłem 1 odpowiedź myślałem że ktoś napisał jak rozwiązac problem ^^

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Mam podobny problem lecz mi wyskakują wielkie doły i góry w losowych miejscach na mapie

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Tam są zjawiska PARANIENORMALNE ^^ ale tak na serio gram w minecrafta od czasu wydania gry i nigdy czegoś takiego nie widziałem...

Przecież napisałem "tak na serio" ale nie ważne poprostu przeinstaluj minecrafta... ale przed tym jeśli chcesz zachować domek to zrób tak :

START - URUCHOM - WPISZ %appdata% - WEJĆ W .minecraft - WEJĆ W SAVE - SKOPIUJ ŚWIAT NA KTÓRYM GRASZ I WKLEJ GDZIEŚ NA PULPIT - PRZEINSTALUJ MINECRAFTA - PO INSTALACI ZUPTEJDUJ SOBIE MINECRAFTA - TERAZ WYJĆ Z MINECRAFTA - WEJĆ ZNOWU DO FOLDERU "saves" - WKLEJ SWÓJ SAVES JEŚLI NIE DZIAŁA TO NIE WIEM A JAK DZIAŁA TO DAJ PLUSA +

r718w5.png

Opublikowano

@Perzot1818(PL)

Już tak robiłem chyba z 4 razy i dalej nie działa :(

Opublikowano

Odpowiedz na poniższe pytania a spróbuję ci pomóc =)

1. Jaką masz wersje MC

2. Reinstalla MC robiłeś tą samą instalką czy próbowałeś inną ?

Reklama:

userbarwb.png

Opublikowano

1. Minecraft Beta 1.2_02

2. Próbowałem 4 innymi

@Edit

A tu daje SS z Minecrafta

50352432.png

34711749.png

Przed zapisaniem

70493080.png

18696979.png

Po zapisaniu

74758955.png

Opublikowano

Odpowiedz na poniższe pytania a spróbuję ci pomóc =)

1. Jaką masz wersje MC

2. Reinstalla MC robiłeś tą samą instalką czy próbowałeś inną ?

reinstal może i by mogl pomoc ale tylko w singleplayerze a na serwie nie...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Pisałem że wcześniej reinstalowałem już 4 razy, dodałem screenshoty w moim poście wyżej... :D