Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś dla romantyków

Praza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ... może tytuł nie jest ciekawy ... ale co mi tam , nie miałem do tego głowy. Problem ... może głupi , ale niezwykłej wagi! Nie odsyłajcie mnie do innych stron ... bo dla mnie się liczy zdanie wasze. Nie kieruje tego do osób , które są neo-kidami. A moim problemem jest , pierwszy pocałunek. Czyli co i jak. Byłbym wdzięczny za .... hmm dobre rady? Dalej sobie poradzę. Co nieco to ja wiem ale z chęciom się czegoś dowiem.

Osoby którym ufam i liczę na ich zdanie:

energymen , Simpson, Akurat, Seldek, Wrotek, Mikiel^^( powiedzmy ) , D&G, koker , Azerf ( pan kontekstowy nie liczy ) , Kapec ( powiedzmy ) , Kokosz i tak nic nie pisze , Aciek666 , Lord Makin i Wojtasek. Reszta ... fajnie ... ale nie za-bardzo. Liczę na to , że nie zrobicie sobie jaj , jeśli nie , to miło widziane wasze posty!

Opublikowano

Na 100% zamknij oczy.. ;p Bo bez tego to do dupy wyjdzie się speszysz i nici. A tak pozostaje nam element "pewnej tajemnicy" i jest fajniej ;] Nie polecam też bawić się w jakiekolwiek języczki i inne zachodnie fetysze..;p

Pierwszy jest wyjątkowy, bo pierwszy więc na spokojnie ;] Choć pewnie będziesz miał "nasrane w gaciach", ale uwierz, że gdy dojdzie do już będzie dobrze ;]

edit:

nie rób tego za ostro, tylko z wyczuciem i dość delikatnie, zakładam, że robicie oboje to pierwszy raz więc na wyczucie, żeby nie zrazić się..

btw. "Kącik porad Makin'a" xD <joke> ;)

MPC Forum.pl najlepsze forum dla zagubionych nastolatków...

EXPmIpC.gif

Opublikowano
inne zachodnie fetysze..;p

Kur*a boje się ciebie makin >.<

Mówisz o całowaniu a masz faje w gębie xD<joke>

Co do tematu,to zastanów się czy aby na pewno to jest ahh love love ah this fckk love

Żebyś niczego nie żałował,ale nie wiem jakie masz gusta xD

Opublikowano

Normalne , tak sądzę ... można zrobić o tym pod forum. Nie no ... nie chcę tego spieprzyć , bo to podobno jest b. ważne ... dobra .... jakoś to mi oświetliło sprawę , thx makin , ale tak jak tak jak sądziłem , mikiel nic nie wniesie , i się nie myliłem. Aczkolwiek ... chyba najważniejsze jest to abyśmy byli gotowi hmm? Warto było by zobaczyć replay makina oraz posty energy , seldka i wrotka bo jakoś ... mam o was zdanie najlepszych użytkowników

@edycja

ups ... a wojtasek?

Opublikowano

z osob ktore wymieniles, to niektorzy maja po 13 lat wiec nie wiem czy maja doswiadczenie - i sam tez nie jestem super przykladem pro romantyka ale moge sie wypowiedziec jesli chcesz

no wiec, zalezy czy dziewczyna ktora chcesz pocalowac juz kiedys sie calowala bo wtedy ci to pomoze w jakis sposob ;) moze powiem jak to u mnie wygladalo :)

siedzialem z moja luba na murku, siedziala miedzy moimi nogami, obejmowalem ja za brzuch i rozmawialismy, odchylila sie lekko i odwrocila do mnie glowe - wtedy wykorzystalem ten moment gdy przestalismy mowic tylko patrzec odchylilem lekko glowe dalem jej do zrozumienia co planuje zrobic, i lekko pocalowalem w usta - moze musnolem? nie trwalo to dlugo tak czy siak i to nie byl idealny pocalunek jak na filmach.. ale za drugim razem juz mi wyszlo o wiele lepiej noi fakt to nie byl jej pierwszy raz wiec to chyba ulatwilo sprawe

z dobrych rad to powiem tak, musisz doprowadzic do momentu i wykorzystac go kiedy bedziecie na tyle blisko siebie, nigdy nie proboj zrobic tego po jedzeniu, najlepiej pozuj gume zanim cos sprobojesz zrobic i nie kombinuj z jezykiem bo mozesz serio skopac sytuacje, moze jak na pierwszy raz sproboj ja musnac w usta to ci na pewno pomoze, jakby to ujac zrozumiesz ocb i powinno ci lepiej wyjsc za drugim razem i coraz lepiej za kazdym nastepnym

2006-2010

Opublikowano

Jak ja sie calowalem pierwszy raz to jakos to samo poszlo, poprostu blisko siebie i samo sie wydarzy :P Nie bede ci opisywal jak sie calowac bo to mozna znalesc w google, ale ja nic takiego nie czytalem :D jak juz bedzie ten pierwszy pocalunek to pozniej leci bez stresu :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

jak masz strasznego stresa to sie napij ponoc pomaga :D (lol)

a tak co do tematu to przyjdzie samo takiego poradnika nie da sie napisac a co do porad to nie wiem czy wyjdzie tak jak chcesz zawsze wychodzi naczej czasem milo zaskoczy :D

zostajecie sami wyczajasz dobry moment podchodzisz zblizasz sie i wychodzi samo =D

albo idz na jaks impreze to z 10 sie bedziesz całował nawet nie bedziesz wiedział kiedy ^^

tak jak napisał nuclear1985 jak to mowia pierwszy raz jest zawsze najgorszy i to nie tylko w tych sprawach ale tez w wielu innych trzeba sie przełamac :)

Wnioskuje ze jestes bardzo mlody...

To na 100 % nie jest love biggrin.gif

miłosc nieee zauroczenie tak

A co do wyglądu i jej , to powiem prosto. Jest ładna , ale co mi tam. Ważne jest jaka jest , a raczej jej charakter , nawet wspomniałem że dla mnie ważniejsze jest wnętrze niż wygląd. Lecz dodam że złotego środku nie szukam. Jakoś to będzie ...

masz racje wazne to co jest w srodku bo chuj z tego ze ładna jak za jakies 4-5 zacznie obżerać sie ciastkami przytyje 20 kg i tyle z urody Ci zostanie (xD) a wnetrze jest na zawsze :]

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

@Energy

szatafaka mana ^^

Swoje wiem...

Nie chciałem nic pisać,ale oki.

(Sory ale nie jestem taki pomocny jak makin :P)

No więc tak,tak jak mówił Blue-berry,nie da sie tak na prawde opracować "sposobu" pocałunku ;0 każdy jest wyjątkowy (rotfl co ja pierdole).

Musi być,cicho,spokojnie,może i nawet trochu romantycznie,a wyjdzie ci fajnie wszystko :).

Opublikowano

hmm, skoro pierwszy pocałunek.. na pewno powinien być wyjątkowy.. zabierz Twoją kobitkę gdzieś w plener, najlepiej na jakąś łąke (najlepiej bez byków i krów, bo możesz napotkać nietypową niespodziankę ;o, chyba że jest zimno to wtedy kombinuj. ;d) rozmawiajcie.. jak już usiądziecie, siądź blisko niej i obejmij ją (czyt. złap za ramię i przytul ją).. powinna odwrócić głowę i skierować ją w Twoim kierunku.. jeżeli tak nie będzie, szeptaj jej coś do ucha, jeżeli odwróci się i popatrzy Ci prosto w oczy przybliżaj się do Ciebie, ona wtedy odbierze Twoje zamiary i albo odskoczy albo sama się przybliży.. jeżeli odskoczy to nie jest na to gotowa po prostu.. na początku nie kombinuj z językami, ona też nie powinna - to spieprzy całą sprawę..

ps. Ten pierwszy pocałunek musi wyjść sam z siebie, spontanicznie.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

Ja tam i tak nie szukałem złotego środku ... powiedzmy że coś chciałem wiedzieć ... i wiem. A co do nastroju ... coś muszę wymyślić ... pff ... jak ktoś ma pomysły co do tego to niech pisze , ale tak poza tym dziękuję prawie wszystkim ... komu nie? A jakieś neo-kidy się wkradły.

Opublikowano

Napewno nie rób tak jak tu ktoś pisał, żeby pić na odwagę...-.- bo to da się na kilometr wyczuć i byś tylko spieprzył sobie sprawę... po prostu, zakładam, że to nie będzie jakas przelotna 2-3 tygodniowa "laska" ;p

Bo to nie ma dokładniej rady, że zrób tak i tak, a potem tak.... na każdą jest inny sposób. Najlepiej jakby się jakaś dziewczyna wypowiedziała ;) Inny punkt widzenia ;] Ale z własnego doświadczenia wiem, że jeśli zastosujesz się jako tako do moich rad i nie będziesz się ostro denerwował, żeby być tak spiętym i sztywnym..;] Jak już sie uda tam zbliżyć to samo się to jakoś potoczy ;] Wrodzone to chyba jest..;p chyba, że jest się totalnym...no ;p wiesz ;) Powodzenia bynajmniej życzę ;p A i jeszcze jedno xD Jeśli to któraś z pierwszysz "randek" to nie szarżuj tak do całowania, bo ją zrazisz, że skupiasz się tylko na jej wyglądzie, a nie na niej... więc jeśli uda Ci się wywalczyć pocałunek w policzek na pożegnianie, to znaczy, że powoli i stopniowo będzie coraz lepiej. ;)

Good luck ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dołaczam sie do tych rad i też zycze powodzenia :)

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano
zabierz Twoją kobitkę gdzieś w plener najlepiej na jakąś łąke

Yhym w zime spoko LOL :lol: :D

... Jeszcze rozlozcie kocyk poopalajcie sie nago itp :lol:

@DOwn

Defakto sniegu nie ma ale zimno jest :)

@Praza

Nie mialem nic z tych rzeczy na mysli i ty tez lepiej nie miej bo dzieciak na utrzymaniu dla nastolatka to katastrofa :D

Opublikowano

Mikiel czytaj ze zrozumieniem ;) w moich terenach już śniegu nie ma ;] a po za tym.. Twoje posty nic nie wnoszą do tematu.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

@ up dokładnie ....

A co do niej , to znam już prawie 2 latka. Ale tak jakoś , nigdy nie było na "to" czasu , bo zawsze było co robić. Mikiel , nie zaspokoję twoich pragnień erotyczny co do sexu , bo widzę że takie coś Ci chodzi po głowie. Jakoś .... się robiło co innego. Hmm ... ale póki mróz łupie , to nici. Bo jakoś ... sam nie wiem czy to ma sens w miejscu ,gdzie ludzi jak mrówków. Dr. Makin pomógł ... tak sądzę, ale jak coś ślina przyniesie to piszcie. Hmm ... wrotka mi do kolekcji brakuje ...

A co do wyglądu i jej , to powiem prosto. Jest ładna , ale co mi tam. Ważne jest jaka jest , a raczej jej charakter , nawet wspomniałem że dla mnie ważniejsze jest wnętrze niż wygląd. Lecz dodam że złotego środku nie szukam. Jakoś to będzie ...

Opublikowano

praza nie czytalem calego tematu tylko twoj pierwszy post i post makina (wiadomo wkoncu to moj ziomek :P )

co do tego pocalunku jest to przyplyw emocji taka chwila.... kuzwa nie wiem jak to powiedziec :D :P

podczas pierwszego pocalunku jak juz powiedzial Makin bedziesz mial nasrane w gaciach ale jesli juz do tego dojdzie bedziesz mial tyle energi , samopoczuie podskoczy do gory... inaczej bedziesz sie czul jakbys buzowal adrenalina i podekscytowaniem :P

jak makin powiedzial takze zamknij oczy to dodaje romantyzmu :P

u mnei sie sprawdzil takze podarunek (maskotka, rozowy mis) nie dalem go odrazu ale podczas pozegnania i wtedy nastapila ta chwila.. tylko kiedy to bylo u mnie xD

sluchaj makina bo to ginekolog i psychatra w jednym xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
energymen , Simpson, Akurat, Seldek, Wrotek, Mikiel^^( powiedzmy ) , D&G, koker , Azerf ( pan kontekstowy nie liczy ) , Kapec ( powiedzmy ) , Kokosz i tak nic nie pisze , Aciek666 , Lord Makin i Wojtasek. Reszta ... fajnie ... ale nie za-bardzo. Liczę na to , że nie zrobicie sobie jaj , jeśli nie , to miło widziane wasze posty!
Grrr a gdzie ja?

Po pierwsze to zależy od sytuacji. ^^ Jak jestes narąbany na imprezie... to samo pójdzie. xD Tak serio jak Makin napisał najważniejsze, gdy będziecie blisko musisz zamknąć oczy i powoli dotykasz ust... Jak coś Ci mówi, że to będzie dłuższy pocałunek to złap ją za biodra potem powoli rączki nad dupę i potem samo pójdzie. ;]

no wiec, zalezy czy dziewczyna ktora chcesz pocalowac juz kiedys sie calowala bo wtedy ci to pomoze w jakis sposob wink.gif moze powiem jak to u mnie wygladalo smile.gif
Chyba odwrotnie. :P
Opublikowano

@czapa

Zbreznik ... Ahh ta fantazja :lol:

To tak wybierzcie sie na jakis film (komedia romantyczna czy cos w tym stylu :D)

Postaw jej cos...

(przy jakiejs scenie milosnej)Daj jej do zrozumienia, ze i ty tak bys chcial... jak cie odtraci to adios siniorita :D

Mikiel^^( powiedzmy )

A tego nie bede komentowal bo nie mam sily juz dzis :P

Opublikowano

czegos nie rozumiem piszesz ze znasz ja 2 latka a potem na pytanie czy z nia jestes odpowiedziałes twierdząco "pewno , czytaj od kiedy się z nią znam" czyli ze wynika z tego (chyba ze nie czaje) ze jestes z nia 2 lata i sie z nia nie calowałes. jesli dobrze mowie to sie pytam cos Ty przez te 2 lata z nia robił ?!?!?!

Down ?

que ?

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
Opublikowano

Panowie!

i panie oczywiście ;)

Troszkę kultury, dla niego to wazne, a wy se jaja robicie..-.-

No dobra to tylko forum, ale co mi tam ;p Będę moralności jakiejś bronił ;]

Dla pana up warnik za spam;]

Miłego dnia ;)

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...