Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tinea [Pl] [Dedyk]

gutowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadzam sie z pozyzsza opinia , taki serwer to do kosza wsadzic , nuuuuuuuuuuda i tyle ,

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To dla takich ktorzy chca pograc dluzej na serwerze zostanie zwiekszony drop yang tak ze zostana dodane nowe bronie i epickie zbroje

Pozdrawiam!

Chunjo ProGamer

Fountain_booty_cooldown.gif
Opublikowano

Prezentacja ładna, serwer w sobie też dobry, ale ogólnie nuda, mało nowości, nie wiem czy są wogóle, po za sztabkami..

Nie zagram, ale polecam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Serdecznie polecam, Ogarnieta Administracja, Ciagle cos ulepszaja, Czesto sa w grze i ODPISUJA!!!

; ) Malo cziterow(chyba^^)

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

Nie zagram. Serwer zrobiony jak wszytkie to samo u handlarzy samo na start ta sama nudna monotomnia. Z chcecia bym zagral na privie gdziee jest cos innego ciekawego

Opublikowano

server nudny i monotonny wbicie 60lvla zajmuje tyle ze do tego czasu gra sie wam znudzi pelno dmg i 1hk dziecie isu juz z syrkami brzego i stalkami+9 biegaja nie polecam servera !

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

server nudny i monotonny wbicie 60lvla zajmuje tyle ze do tego czasu gra sie wam znudzi pelno dmg i 1hk dziecie isu juz z syrkami brzego i stalkami+9 biegaja nie polecam servera !

Srajtasmo po to zrobiles nick zeby se dupe wycierac przy kompie ? nikt stalki +7 nawet nie ma 0 syrkow 0 brzegowych wiec ogarnij dupe i wy***** wycierac dupe srajtasma

Opublikowano

i ty jestes GA czy kim tam tego seerwa... ? zalosne... nie polecam z taka administracja

Jestem graczem idioto

Opublikowano

co Ty gadasz ze nikt nie ma stalki +7?? już widzialem z 5 osob z jinno w stalkach +9 z is i tak samo bronie...

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Jesli chcecie miec wiecej osob na serwerze dajcie normalne spolszczenie a nie caly client. Nikt nie ma ochoty sciagac calego clienta na tydz grania.

Zrobcie cos z tym. Dodajcie normalne spolszczenie

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Jesli chcecie miec wiecej osob na serwerze dajcie normalne spolszczenie a nie caly client. Nikt nie ma ochoty sciagac calego clienta na tydz grania.

Zrobcie cos z tym. Dodajcie normalne spolszczenie

Za duzo dzieci na 1hk bedzie a taki 13 latek nie umie skopiowac .... wiec taki nup sobie nie pogra na 1hk i bedzie plakal o spol

Opublikowano

no ciekawie sie zapowiada serw;] nie zagram boo mam swoj ale chce by inni wiedzieli jakie mam zdanie;] walni - ;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...