Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę odpalić 3 clienty na ibocie i nie moge. Czasem w porywach 4 chodzily (mam karte graficzna w naprawie i tyle mi ciagnie bez), a 3 to juz luzno. Wczoraj wszystko dzialalo i w ogole, a teraz nie chce, Odpalam clienty i 2 sa ok, zaloguja sie i robia swoje, natomiast przy 3cim silku zawiesza sie na miniaturce lub na logowaniu, a jak juz mi sie uda odpalic to lapie dc na ktoryms koncie po kilku minutach. Pomoze mi ktos? ;P

Opublikowano

mam wrecz identyczny problem tylko ze moj wystepuje przy odpaleniu 2 bota obdywa na kliencie gry oczywiscie Isro dodam ze komputer wiekowy wiec cala wine zrzucam na niego ibot najnowszy loader 5.0.3

87016652kopia.png

b_560_95_1.png

Opublikowano

A czemu nie odpalić tych botów na clientlessie? :) Na cl potrzebuje znacznie mniej zasobów komputera

wiz_taxer.png
Opublikowano

Zorientowałem sie, że dc dostaje ZAWSZE na tym samym charze. 2 dzialaja bez zarzutu, a 1 ma dc co 15 min. Jakis pomysl?

Moze ktos dla mnie przetestowac, czy dzialaja mu 3 boty? (musza byc wlaczone tak aby bily moby)

\\Nie piszemy duble postów.

Cain.

Opublikowano (edytowane)

Usuń plik z ustawieniami dla tej postaci i ustaw ją na nowo,może to coś pomoże

Edit:

Down Czy w Ibocie jest opcja Clientess?

Edytowane przez neeveer
k2i73k.gif
Opublikowano

Uzywaj Opcji Edytuj chodza nawet 4 boty na kliencie zalezy od kompa wiec testowanie nie ma nic do twojego klopotu dla slabych maszyn pozostaje Clientess

87016652kopia.png

b_560_95_1.png