Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Bocic?

norszard11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu blader? heh...

@edit

aa i gdzie bocic zeby mi szybko lecial exp?i sa jakies wogole "cos" co dodaje ze lvl szybciej leci ?:>Narazie boce na Black Tiger-ach.Dobrze czy zle?...

@edit2

I zeby mi sie kasa zwracala.Ile mam brac potionow na jeden exp?Czego wiecej kupowac mp czy hp?

Opublikowano

Nuk to taki skill z żywiołów (light, cold, fire) na 30 lvl-u na którym bazują ataki twojej postaci. Jak oglądałeś dragon ball to troche to kamehameha przypominna.

Wygodnie znaczy szybko zabijać moba (jak już masz te nuki to boć najlepiej na mobach które masz na nuka),

rzadko padać.

Boć na mobach kóre masz na 2 skille. Na początky ciężko sie boci postaciami int ale potem to już jest miodzio.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Czyli gdzie?np: Black Tiger?Dobre czy nie?Czy lepiej na zwykłych Tiger?

@Edit

Najlepiej zeby exp szybko lecial 1-2 lvl dziennie(jak sie da to zeby lepiej) (ledwo dwa teraz wbijam)

Opublikowano

Jeśli masz tego black tigera na 2 skille to tak. Jak 2 skille to za mało żeby zabić to idz lepiej na takie moby, które masz na 2 skille.

POOGLĄDAJ SOBIE.

@edit

No lvl powinien ci dziennie wlecieć raczej. Na tym lvl-u bocenie jest troche dziwne bo ciągle musisz zmieniać spota bo tak szybko lvl idzie.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Jak juz bocisz na na black tigerach to wez sobie questa, wykonaj all podejscia i przezuczasz sie na white tigery, bierzesz questa na skinny, wykonujesz questa, potem chajki i ghost bugi

76561198001815076.png
Opublikowano

Takie coś co wypada co jakiś czas z white tigera i musisz uzbierać dana ilosc tych skinnów

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

To jest silk. Tu lvl musi wolno iść. Jak na 18 lvl-u wolno expi ci idzie to sobie odpuść.

Na 74 lvl-u musze zabić 4 potwor żeby dostać 00,01%.

Ja ci radze boć dalej na tigerach. Spróbuj może na banditach jeszcze.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
A jest takie cos co robi ze szybciej exp leci :>?

Exp Helper, dostajesz 2 na start: 100% i 70%. A drugie rozwiązanie to taxi 100-300k na ongach w zaleznosci od kolesia co taxuje

76561198001815076.png
Opublikowano

xanter zapomniales jeszcze dodac ze plvle na ongach sa takze jeszcze czasem free dla osob 13~20

co do tematu to jak wyzej , próbuj na tigerach

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Dobra koniec spamu, zależnie kim grasz to idziesz na moby na swój lvl albo niższy. Closed.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...